2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شبی که جواب آزمایشمو بردم خونه مادرشوهرم ب منو شوهرم سکه پارسیان هدیه داد مادرشوهرم گفت از خیلی قبل تر گرفته بودم حتی پدرشوهرم میخواست برام کادو بگیره ک دیگه بچه هام سقط شدن متاسفانه

من میخوام نظر شخصی خودمو بگم

ای کاش سعی کنیم به مسائل با ارزش‌تری فکر و عمل کنیم

اینکه کسی برامون کادو بیاره یا نه هیچ کسو جز خودمون اذیت نمیکنه

دوستان بیاین به مسائل بزرگ و و‌الا فکر کنیم

و در آخر خوشبختی و آرامش خیال رو زمانی به دست میارین که از هیچ‌کس تاکید میکنم هیچ‌کس!توقعی نداشته باشین حتی نزدیکترین‌ها

عذر‌خواهی میکنم بابت طولانی شدن کامنت

من میخوام نظر شخصی خودمو بگم ای کاش سعی کنیم به مسائل با ارزش‌تری فکر و عمل کنیم اینکه کسی بر ...

والا بنظرمن که ۳تالیسانس یه فوق دارم وکیلم دارم برا دکترامیخونم 

کادو خیییییلی مهمه

درواقع اینجوری بگم مهم بود برام

چون خانواده همسرم از ۱۴سال پیش تا الان تنها یک ریال تنها پشیزی هدیه ندادن بهم‌مناسبتای مختلف خییییلی زیادی داشتم

برای همه مناسبتاشونم هدیه میبردم

مادرشوهرم زنگ میزد دستور میداد به پشرس برای خواهرت فلا ن چیزو هدیه بخر بیاههاااا زشته هاااا حتما زیر ۳۰۰تومن نیارها...

من ۱۰سال تمام برای تک تک شون برای تمام مناسبتهاشون هدیه بردم(بماندبعدها با کلیییییی دعوا)برام خیلی سنگین بود رفتارشون

سرهدیه اوردن من انقدرررگریه کردم

وضع مالیمون اونموقع افتضاح بود الان

خیلی هم وضع مالیم خوبه منتها یه اخلاقی دارم دیگه مثل قدیم نیستم.

از هدیه دادن به کسی اصلا خوشحال نمیشم

اینکه کسی برام هدیه بیاره بشدتتتت عصبی میشم اصلا یه حالی میشم

چون سرش خیلی دعواکردیم

میگفتم من احتیاجی به کادوشون ندارم انصافا هم دوتاخواهرو یه مادرهستن مگه فوقش چی میارن چقدر میارن؟

۱۰سال تمام برای بچه هاشون کادوتولد بردم هربارگقتن انشالله ماهم برای بچه تومیاریم!!!

کون بلکه من بچه دارنشم اصلا!!!

برای عروسی تنهاپسرشون

برای بارها خونه خریدنامون...

خلاصه این حس زیبارو درمن کشتن

بااینکه مادرم اینا کمتر از طلا توهیچ مناسبتی هدیه نمیدن کم کم طلاس 

بنظرم خیلی زیباست

و خییییییییلی مهمه برات به موقع کادوبیارن و چی بیارن

اینارو بگین اتفاقا اینا ارزش قایل شدن به اطرافیانه

الان یه زن پخته هستم بنظرخودم😂😂😂

تودلم میگم کاش اصلا اونهمه سال سرکادو نه دعوا میکردم نه گریه میکردم

گیریم هرسال برای همه مناسبتهامم میاوردن همشون

سرجمع الان بعداینهمه سال اگه نگهشون میداشتم مگه چقدرمیشد؟!!!

بخوره توسرشون کاش این حس زیبارو داشتم هنوز که از ذوق بمیرم...

والا بنظرمن که ۳تالیسانس یه فوق دارم وکیلم دارم برا دکترامیخونم  کادو خیییییلی مهمه درواقع ای ...

سلام عزیزم

ببینید اول من عرض کردم که دارم نظر شخصی خودمو میگم

فکر نمیکنم طرز فکر به میزان تحصیلات ارتباطی داشته باشه

به موقعیت خانوادگی و اجتماعی چرا اما به میزان تحصیلات (حداقل موضوع بحث ما) ربطی نداره

درسته که کادو دادن و گرفتن خیلی قشنگه اما اونقدری مهم نیست که آدم بخواد اونو به یه معضل توی زندگیش تبدیل کنه هرکسی هم باید موقعیت مالی خودش و طرف مقابلش رو اول بسنجه

نمی‌دونم شایدم من اشتباه میکنم اما تا الان که یازده سال از ازدواجم میگذره چه از طرف خانواده همسرم و چه خانواده خودم توی این بُعد مسأله‌ای برام پیش نیومده چون عرض کردم میزان توقعم از اطرافیان کاملا صفره.

سلام عزیزم ببینید اول من عرض کردم که دارم نظر شخصی خودمو میگم فکر نمیکنم طرز فکر به میزان تحص ...

درسته دقیقا.

منظورمن دقیقا تاییدحرفای شمابود که بااینکه هیچ توقعی ندارم ازشون ولی خاطره بدش مونده برام

توقع صفر زمانیکه بکارمیادکه اطرافیان هم انقدر شعور داشته باشن که متاسفانه اطرافیان من شعورنداشتن البته کم بودن سن منم بی تاثیرنبود

ولی الان تواین مرحله زندگیم کاملا به حرفتون رسیدم

هرچقدر بی توقع تر اسوده تر