2777
2789
عنوان

ازدواج دوم 😭

701 بازدید | 36 پست

ازدواج دوممه اولی عقد بودم جداشم سریع 

ازدواج مجدد کردم ۷سال تقریبا میگرره از ازدواج‌دومم 

پلی اصلا خوشبخت نیستم اوایل مثل همه ماهم خوب بودیم رفته رفته بدتر شد 

امشب کتکم زد باورم‌نمیشد قبلاهم کرده بود پلی ن ب این جدیت و‌ ..

بازم‌من احمق رفتم سمتش چون میترسم زندگیم باز خراب بشه اونم ازین رفتارم و مطمنه ک طلاق نمیگیرم کلی تحقیرم میکنه 

بااینکه کلی از هر لحاظی ازش سرم ولی عزت نفسمو داغون کرده 

جیکار کنم 

چرا من هرماری باهام میکنه من باز میرم عین احمقا سمتش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تدس از تنهایی داری ‌ عزت نفس و اعتناد ب نفس نداری . چون ریسک پذیر نیستی .

ب خودت بیا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چون ازدواج دومته  داری خودت و کوچیک میکنی؟؟

چه اشکالی داره اگه جدا بشی؟ به خاطره حرف مردم که خودت و نباید بدبخت کنی.

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

ببین چقد شما همسرتون بده همش میزنه منم شوهرم امشب زدن نمیشه گف یه حالت با دست گلومو گرفت فشار داد اما من چنان بهش حمله کردما عزیزم سکوت نکن حالت مظلوم و دفاعی ک ازش میترسی ب خودت یگیر یعنی بدون حرف بگو حیوونی

شوهرت ازدواج اولش بوده یا دوم؟ میدونه که از طلاقه مجدد میترسی؟!

نه اون ازدواج اولشه 

بله بشدت مطمنه 

چون منه احمق اوایل زندگی کسی رو‌نداشتم 

فقط برایرشوهرم درد دل میکردم 

بچه ندارم  ن اوایل همه چی خوب بود عاشق هم بودیم مثلا ... سر هرچیزی ک فکر کنی ما بحثمون بالامی ...

سنتی ازدواج کردین یا دوست بودین ؟

الان امشب سر چی زدت؟

خودتم توی دعوا ، دعوا میگیزی و جواب میدی؟!

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)