2777
2789
عنوان

کی بیداره

103 بازدید | 18 پست

تروخدا ب دادم برسین سه هفتس سردرد دارم 

تا دلتون بخواد امپول ‌قرص خوردم حتی رفتم دندون پزشکی دندونمو عصب کشی کرد روز اول درد نداشم ولی فرداش دردم شروع شد زد پریود شدم شدید فقط ی روز بود سردرد خوب شد ب محض قط شدنه پریودم دوباره شروع شد الان باز پریود شدم دکتر زنان رفتم سونو دادم ازمایش دادم کم خون نیسم ولی حالت تهوع سردرد شدید وسرگیجه دارم قرص میگرنم خوردم خوب  نمیشم ب نظرشما از دندونه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم مطمعنی میگرنه سردرد چند مدله خوشه ای تنشی جز سردردهاست دقیق بوده تشخیصشون برای میگرن مدل سردرد ...

نه ب گفته ی شوهرم میگرنه ولی قرص میگیرنم خوردم خوب نشد سرم

من پارسال پاییز سردردهای وحشتناک میگرفتم هر کاری میکردم هر چقد قرص میخوردم خوب نمی‌شدم

رفتم طب سنتی گفت بلغم داری از سردی بدنه کبدت چربه وو اینا

خلاصه یه مدت ‌کارایی رو که گفته بود و تغدیه و عرقیات گیاهانی که داده بود استفاده کردم خوب شدم الان دوباره یه مدت همون سردردارو میگیرم 

مطمئنم بلغمی زیاد شده

من عروباسردرد میکیرم تااخرشب ک بخوابم

اره منم غروبا بیشتر شروع می‌شد تا آخر شب صبحا نسبتا بهتر بودم

تو هم بدنت سردی داره بلغمی شدی

حتما برو طب سنتی یا عطاری خوب ‌که کار بلده

اره منم غروبا بیشتر شروع می‌شد تا آخر شب صبحا نسبتا بهتر بودم تو هم بدنت سردی داره بلغمی شدی حتما ...

میرم عزیزم خداکنه خوب بشم خیلی خستم دل ودماغ هیچیو ندارم دیگ شاد نیسم 

شما پیش یه دکتر کار درست برید اول سردردهاتونو تشخیص بدن از چه مدلیه بعد طبق مدل سردردتون دارو میدن الکی هم درد تحمل نکنید میگرن سردرد تنشی یا خوشه ای بالاخره دکتر چک می کنه میگه فقط دکتر خوب برید من بعداز چندسال دکتر رفتن آخرین دکترم سردردمو تشخیص داد ودارو داد حالم خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792