2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و اقدام😥😥

1555 بازدید | 17 پست

سلام یک سوال داشتم من ماه دوم که اقدام میکنم از یک روز قبل تخمک گذاری سرماخورده شدم دندونمم کشیدم همزمان دندون عقلم هم در میاد توی این چند روز کپسول سرماخوردگی و استامینوفن و شیاف مصرف کردم و اقدام کردم اگه تا یک هفته دیگه ادامه بدم قرصارو مشکل داره ممنون میشم راهنماییم کنید🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه گفتم زمان تخمک گذاریمو از دست ندم🤦

خوب این ماه از دست بره

بهتر از این هست که خدای نکرده جنین اذیت به

اصلا تو توصیه های دینی هم هست که اگر بچه سالم و باهوش می خواید ، باید زن و شوهر در حالت بیماری اقدام نکنند

خوب این ماه از دست بره بهتر از این هست که خدای نکرده جنین اذیت به اصلا تو توصیه های دینی هم هست که ...

روز تخمک گذاری یکبار فقط اقدام کردم فک کنم احتمالش کم باشه ولی اگه گرفت رو جنین اثر میزاره ؟دیگه نخورم؟

روز تخمک گذاری یکبار فقط اقدام کردم فک کنم احتمالش کم باشه ولی اگه گرفت رو جنین اثر میزاره ؟دیگه نخو ...

اگر گرفته باشه نخور

مخصوصا شیاف دیکلوفناک رو اصلا استفاده نکن

تو بارداری مخصوصا سه ماه اول خیلی باید مراعات کنی

بعد اگر نشه دردی رو تحمل کرد سرما خوردگی یا استامینوفن ساده واحد پایین می دند . دکتر باید تجویز کنه

چشم مرسی گلم از راهنماییت

خواهش میکنم .

گلم اول هر کار دندون پزشکی داری انجام بده . به دکترت بگو  اگر پوسیدگی احتمالی هست درمان کنه چون در بارداری نه میشه عکس بگیری نه داروی بی حسی و ....

بعد وقتی هر دو تون سلامت و بدون کسالت بودید اقدام کن . یکی دو ماه عقب تر چیزی نمیشه ولی در عوض انشاءالله خیالت راحت هست و در زمان بارداری به امید خدا به مشکل نمی خوری