2777
2789
عنوان

از دست دادن بچه

921 بازدید | 73 پست

نمیتونم بخوابم فردا باید برم دکتر .😭😭😭 همه چی تمامه دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم خستم و مریضم رفتم تو اتاق لباسی که از امام رضا  خریده بودم نگاه کردم تبرک کرده بودم برای بچم ولی حیف چیکار میتونم کنم همیشه باید برای من همه‌چیز سخت بشه این انصاف نیست گریه کردم که میخوام بمیرم خودم همین جوری مریضی اعصاب داشتم و افکار منفی الان با از دست دادن بچه هیچ اعتماد به نفسی برام باقی نمونده هیچی فک میکنم اگر  باز باردار شم باز بچه سقط شه چه کنم

سخته درکت میکنم

خدا بهت صبرشو بده

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفم واقعا ناراحت شدم 

میدونم شرایط سختی داری ، و شایدم الان حوصله شنیدن این حرف رو نداشته باشی ولی واقعا حکمتی در این اتفاقه

مطمئنم به وقتش مادر میشی و خوشحال و بچت رو صحیح و سالم بغل میگیری ❤️🌸

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

سخته درکت میکنم منم بچمو تو هفته ۱۸از دست دادم دوماه شب و روز گریه کارم بود  

خدا صبرشو بهت میده کم کم بهتر میشی غصه نخور

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏

خدا بزرگه غصه اینده رو نخور عزیزم خدا داده خدا هم پس گرفته گرفتنش بی حکمت نیس اینو هم اویزه گوشت کن هیچ وقت چیزیو بزور از خدا نخوا بخصوص بچه رو 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!