2777
2789
عنوان

وای😭😭😭

196 بازدید | 16 پست

من از چند ماهه دارم خاستگارم و امتحان میکنم ببینم خیانت میکنه ب من یا ن

ولی دیدم جوابم و میدع؛ شماره ام و میخواد عکسمم گف بفرستم براش؛ میگه ازت خشم آمده بیا با هم دوست شیم و اگ همه چی جور شد ازدواج کنیم آخرش ..

😭💔

وای اصن خیلی... ایشش

فک نمیکردم اینجوری باشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکرنمیکردین چطوری باشه؟ خواستگارتون هست فعلا درسته؟ درچه حدباهم صمیمی شدین وچقدررابطتون نزدیکه؟ تعهدی بهتون داده واینکه چندوقته باهمین ؟ این مسائل خیلی مهمن ایشون الان هنوز درحدخواستگاره درست نیست کارشون ولی خیلی هم غیرطبیعی نیست وقتی متاهلا ممکنه چنین خطایی رو انجام بدن پس زود تصمیم نگیروقضاوت نکن ممکن بود این اتفاق واسه شماپیش بیاد 

از دیگران شکایت نمی‌ کنم،بلکه خودم را تغییر می‌ دهم  چرا که کفش پوشیدن راحت‌ تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃
چ جوری دیگه بهش فکر نکنم؛ حس میکنم من یه آدم بدردنخور و اضافی ام که اون منو ترجیح داد به یکی دیگه 😔 ...

وااا چطور این ب ذهنت خورد

عشقم چ ربطی داشت، اون الان اینکارو میکنه بعدها خدا میدونه تا کجااا پیش میره با بقیه 

عزیزم فکرنمیکردین چطوری باشه؟ خواستگارتون هست فعلا درسته؟ درچه حدباهم صمیمی شدین وچقدررابطتون نزدیکه ...

نه آخه آدم آرومیه؛ زیاد بروز نمیدع.

آره فعلا؛ چند باری هم پیشنهاد دادن

فقط یک چند بار باهاش حرف زدم؛ گفته بود ازدواج کنم مثلا رفیقام و کنار میزارم اینکارو میکنم اونکارو میکنم...

آره خب؛ اما چرا وقتی با یکی قرار ازدواج میزاره  با یکی دیگع هم حرف بزنه😭

تقریبا  بهشون مثبت بود ک اینکارو کرد دو دل شدم

چ جوری دیگه بهش فکر نکنم؛ حس میکنم من یه آدم بدردنخور و اضافی ام که اون منو ترجیح داد به یکی دیگه 😔 ...

معلومه ک لیاقت تورو نداره ی تف تو صورتش بنداز حسابی هم از خجالتش در بیار ردش کن بره بی لیاقتو هنوز هیچی نشده در حقت  خیانت کرده والای ب حالی ک روزی زیر سقف بری وباهاش زندگی کنی این آدمی ک گفتی ب دردت نمیخوره آینده اتو خراب نکن