2777
2789
عنوان

بیاید بخندیم

257 بازدید | 7 پست

تابحال چ پیام اشتباهی  واسه کسی فرستادید😃😃😄😄😄

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

خودمو یادم نمیاد بیاد میگم 😅

یبار شوهرخاله من راننده ماشین سنگینه فک کنم ی هفته ای بود رفته بود بعد خالم اومده حالا اس بده بهش و نوشته بوده کجایی عزیز دلم که دلم بی تو بیمار است بعد بجای شوهرش واسه دایی خودش فرستاده همون لحظه هم داییه زنگیده بود که اشتباه فرستادی از اونروز خالم اس نمیفرسته زنگ میزنه🤣🤣🤣

مامانم یه پیامی درباره خالم گفت بغرستم به یه نفردیگه دقیقا پیامو فرستادم به خالم😑🤣خیلی بدشد

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با دوس پسر دوستم چت میکردم ازم میخواست اشتیشون بدم و دوستمو راضی کنم برداشتم از صفه اسکرین شات گرفتم بجای اینکه به دوستم بفرستم به خود پسره فرستادم حالا مگ پاک میشد🤦‍♀️😂

منم با دوستم قرار داشتم

‌یکی دیگمونم میخواست بیاد که اونا باهاش مشکل داشتن

بهش پیام دادم فلانی پیشمه اونم بیارم

گفت نه بپیچونش

منم اومدم مث خودش بگم

گفتم پس بزا بپیچونمش بعد بیام

بعدم اینو واسه همون ک قرار بود بپیچونیمش فرستادم

حالا حالت عادی من اصلن درباره کسی اینجوری حرف نمیزنما

که بپیچونم و اینا😐😐😐😐

بد شد

باشوهر که اون موقع درحال آشنایی بودیم وفقط مامانم خبر داشت رفته بودم بیرون بعدکه رسیدم خونه بهش پیامک دادم که خونه م نگران نباش یه دفعه دیدم مامانم عصبااااااانی نگاهم کرد نگو اشتباهی به مامانم پیام داده بودم 😂😂😂مامانم هی تهدیدم میکردکه خدارحم کرده به داداشت نفرستادیش

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

از مشتری طلبکار بودم هی میپیچوند،عصبی شدم ب دوستم پیام دادم ک ب فلانی زنگ زدم مرتیکه عوضی میپیچونه سری بعد پول نده گوهم بهش نمیدم و ...... بعد ۱۲ پیام و کلی فحش متوجه شدم ب خود یارو فرساده بودم😂

برگشتم بش گفتم ببخشید حواسم نبود جابجا فرسادم😂😂😂

در جواب فقط گف خواهش میکنم🤣

2827
2791
2779
2792