2789
عنوان

دود اسپند

299 بازدید | 9 پست

قبلنا اینطوری نبودم ولی حدود دو ساله همون موقه ها ک کرونا اومد هر وقت اسفند دود میکنن بعدش تنگی نفس مییگیرم و قفسه سینم انگار ک یه فشاری روشه با دودسیگارم اینجوری میشم امروزم عصر مامانم دود کرد دوباره اینجوری شدم هنوزم خوب نشده😕 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
وای منم همینطورم فکر کنم آسمه چون مامانمم همینطوره و آسم داره

یه آسم نگرفته بودم که اونم گرفتم🤦🏻‍♀️😑😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش بخاطر همین ضد عفونی کردن های دوران کروناست با وایتکس و ضدعفونی کننده های دیگه ،اکثرا مشکل تنفسی پیدا کردن،مثل همسر من که الآن اسپری اسم میزنه بخصوص وقتی یکم بوی اسفند وسیگار یا مواد ضد عفونی کننده میخوره بهش

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

دود اسپند رو وقتی تازه داره دود میکنه باید استنشاق کنی وگرنه هر چی بیشتر بسوزه بی فایده تره چون دیگه ...

خب همون اولش بود

همش بخاطر همین ضد عفونی کردن های دوران کروناست با وایتکس و ضدعفونی کننده های دیگه ،اکثرا مشکل تنفسی ...

ینی اونا ممکنه خودشون علت بوجود اومدن آسم باشن ؟ 😑

ینی اونا ممکنه خودشون علت بوجود اومدن آسم باشن ؟ 😑

اره بابا، شوهر من همون زمان بس همه جای مغازه رو طبق دستور بهداشت ضدعفونی میکرد کارش به اورژانس کشید و دکترها میگفتن اگر مردم از کرونا نمیرن اکثراً بخاطر همین میمیرن،کلا ریه هایش صاف شده بود ،برادرشوهرمم همینطوره

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

اره بابا، شوهر من همون زمان بس همه جای مغازه رو طبق دستور بهداشت ضدعفونی میکرد کارش به اورژانس کشید ...

وای من خودم چون بهداشت خوندم کرونا ک اومد خیلی وسواسی شده بودم هنوزم یکم وسواس دارم منم زیاد استفاده میکردم حتما بخاطر همونه 🤦🏻‍♀️ لعنت بهش