میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر بتونی تمیز و خوشگل دربیاری چرا که نه؟ خیلیم قشنگه. ولی خب چیزی که هست این که این مواد اولیه اش کمی گرون درمیاد زحمت هم که داره در نتیجه باید قیمت بالا بدی احتمالا. فقط هر کسی نمیتونه بخره ازت. مثلا من یبار خودم چندسال پیش یه ماگ شبیه این مدلا قیمت کردم اون موقع گفت صد و خرده ای. الان احتمالا خیلی بیشتره
اگر بتونی تمیز و خوشگل دربیاری چرا که نه؟ خیلیم قشنگه. ولی خب چیزی که هست این که این مواد اولیه اش ک ...
خوبه یعنی اگه این کارو شروع کنم رو دستم میمونه یا میخرن میترسم
بازم تحقیق کن برای شروع هر کاری بازارشو بسنج. ببین خود کار برات چقدر در میاد. خودت چقدر سود میخوای ...
بنظرت رو هرکدوم ماگ عروسکی ۱۵ تومن بکشم خوبه
خوب بودنش که خوبه عالیه ولی میدونی ساخت اون عروسک ها بنظرم زحمت داره و ۱۵ تومن نمی ارزه این همه که وقت میذاری روش. بنظرم یکی برای خودت بساز ببین اول خوب میشه یا نه. چقدر وقت روش گذاشتی. مواد اولیه اش چقدر برات تمومشد بعد همینجا تاپیک. بزن نظر بدیم
خوب بودنش که خوبه عالیه ولی میدونی ساخت اون عروسک ها بنظرم زحمت داره و ۱۵ تومن نمی ارزه این همه که و ...
باشه عزیزم خیلی ممنونم که جواب دادی😘😘