2777
2789
عنوان

قالبگیری دندان

3138 بازدید | 12 پست

دوستان من سه تا دندون بالا یکی هم پایین میخوام روکش کنم عصب کشیم انجام شده 

فقط مشکل حالت تهوع دارم این قالبگیری تکی انجام میشه یا نه واسه کل دندوناس؟

بعد چقدر طول میکشه با مشکل تهوع چیکار کنم 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
روکش دونه ای چند؟عصب کشی دونه ای چند

روکش و نپرسیدم ولی عصب کشی ۳ .....۲ونیم

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روکش کردم یه سره بود

سه تا دندون کشیدم، و چون جاش خالی بود باید از دندونای بغل به عنوان پل استفاده می‌کرد. در نتیجه پنج تا دندون قالب برام گذاشت. یه قالب داشت فقط مخصوص فک بالا سمت چپ.همه رو باهم گرفت و مواد توی قالب زیاد نبود. ولی قبلا جای دیگه دندون پزشکی رفته بودم قالبش یه سره بود.یعنی کل فک بپایین رو برام قالب گرفت،خیلی هم مواد توی قالب رو حسابی پر کرد حالت تهوع گرفتم

منم عصبی کشی سه تومن دادم همه میگن گرونه

نه نرخ همینه

من روکش کردم یه سره بود سه تا دندون کشیدم، و چون جاش خالی بود باید از دندونای بغل به عنوان پل استفا ...

من چون سه تا کنار همه 

یدونه باز چپ بالا 

یدونم راست پایین   فک کنم قالب کلی بگیره ولی من به شدت رو حالت تهوع حساسم و حالم بد میشه موندم چیکار کنم

من چون سه تا کنار همه  یدونه باز چپ بالا  یدونم راست پایین   فک کنم قالب کلی ب ...

به دکترت بگو. چون به چند دقیقه ای باید صبر کنی تا خمیره سفت بشه. حالت یهو بد میشه 😑

به دکترت بگو. چون به چند دقیقه ای باید صبر کنی تا خمیره سفت بشه. حالت یهو بد میشه 😑

حالا بهش بگم چه کاری از دستش برمیاد ؟

واسه عصب کشی سر قضیه عکس گرفتن حالم بد میشد میگفت هیچی نیست آروم باش منم بدتر میشدم🥲

😂😂😂😂🤣😂 آره دکی فقط میخواد پول بگیره بقیش مهم نیستتت براش تو هم جنس دندونات خوب نیست اره؟

😂😂😂.....افتضاااااحه

سلام موقع قالب گیری حالت تهوع گرفتید؟تونستید قالب گیری رو انجام بدید؟

سلام حالت تهوع شدید داشتم ...قبلش چیزی نخوردم ...دکتر هم سعی میکرد هی حواسمو پرت کنه تا زودتر تموم شه ... فک پایین خیلی خوب بود بالا لفتضاح بود ...واینکه باید سعی کنی آب دهنتو قورت ندی