2789
عنوان

سوال جنسی

68346 بازدید | 100 پست

دوستان با اینکه به دکتر مراجعه کردم ولی راهنمایی تاثیر گذار نبود آیا عدم ارگاسم مربوط به مشکل پلی کیستیک هست یا نه ؟ 

مشکل عدم ارگاسم پیدا کردم البته تازه ازدواجکردم و اصلا تا حالا تجربه ارگاسم با همسرم و یا کلا با شخصی نداشتم ، ولی در گذشته به تنهایی داشتم .  خانومایی که اطلاعات دارند ممنون میشم راهنمایی کنند . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر همون گذشتس عزیزم... 

دیگه سخت میشه با همسرت ب ارگاسم برسی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

ملت به جای راهنمایی یا دارن فضولی میکنن یا میخوان مچ بگیرن 😑

اگه ده سال بعد همدیگه رو ببینیم و ازت بپرسم توی این۱۰سال چیکارکردی؟؟؟؟؟ ایا دوست داری بگی : راستش یه خروار سریال تماشا کردم ، کلی بازی رو تا آخر رفتم ، پیگیر همه ی استوریا و لایو ملت بودم ، اکسپلور اینستا رو تهشو در آوردم ، فقط با دوستام برنامه و بیرون رفتم ، چند تا رابطه رو شروع و تموم کردم و دیگه..ام..کار خاصی نکردم ." یا اینکه ترجیح میدی بگی : حسابی برای رسیدن به آرزوهام کار کردم ، کلی کتاب خوندم ، زندگیم رو سر و سامان دادم ، دور دنیا مسافرت کردم ، با کلی آدم مفید آشنا شدم و الانم دارم پول در میارم و زندگی ای رو که میخوام دارم...
ار گاسم های تنهاییت توسط دخول انجام گرفته یا خیر

ببخشید اگه فقط با تحریک کلیتوریس ب ارگاسم رسیده باشه

دیگه لذت از رابطه نمیبره؟

یا فقط با دخول هست ک اینجوره 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!