2777
2789

من جدیدا به یه ویژگیم پی بردم که حس می‌کنم غیر طبیعیه.  

یه سریا که تایپ من نیستن وقتی بهم ابراز علاقه می‌کنن یا سیریش میشن تا چند روز از فکرشم اعصابم خراب میشه 🤦🏼‍♀️

مثلا من قدم بلند پسر هم قد یا از خودم کوتاه‌تر که که گیر میده ولم نمیکنه همش تو دلم می‌گم .... تو اعتماد به سقفت ولی از روی ادب متحرمانه برخورد میکنم اونام ول نمیکنن منم بعد از اینکه پیچوندمشون تا ماه ها هروقت بش فک میکنم عصبی میشم

لطفا نظر بدین و راهکار که چجوری ذهنمو اروم کنم و برام مهم نباشه هم این حسا هم احساسات مردم

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

عزیزم همه که با معیار هات جور نیستن 

خودت دنبال آدمی باش که با معیار هات جور باشه منتظر نباش بیان سمتت

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
عزیزم همه که با معیار هات جور نیستن  خودت دنبال آدمی باش که با معیار هات جور باشه منتظر نباش ب ...

موافقم ولی من بیشتر با اون قسمت مشکل دارم که هی به اونایی که معیار نیستن فک می‌کنم و عصبی میشم

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم ولی من بیشتر با اون قسمت مشکل دارم که هی به اونایی که معیار نیستن فک می‌کنم و عصبی میشم

منم وقتی یادم میاد. با چه آدم هایی رابطه داشتم اعصابم بهم میریزه بلاخره که چی قطع ارتباط کردم باهاشون مهم اینکه الان توی زندگیم نیستن 

تو لیاقتت به اندازه همون معیار هایی که تو ذهنته ولی این دلیل نمیشه که اگه کسبی مطابق معیار تو نبود آدم درستی نیست همه که کامل نیستن گلم در عوض به این فکر کن که تو منطبق با معیار چندین آدم بودی و این برای به دست آوردن آدم درست زندگیت خیلی به دردت می خورع

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد
منم وقتی یادم میاد. با چه آدم هایی رابطه داشتم اعصابم بهم میریزه بلاخره که چی قطع ارتباط کردم باهاشو ...

خیلی زیبا و منطقی بود نیکو جون مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️❤️✨