2777
2789
عنوان

پول

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست
منم خیلی دوس دارم خونمونو عوض کنیم بریم خونه خودمون اما حیف که چول نداریم پول مستاجر و وسایل جدید وا ...

منم همه وسایلام مال ۲۰ سال پیشه 

دلم میخاد همه رو نو کنم ولی خیلی همه چیز گرون شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل ما🥲💔

هووووف😓

امروز تو بنگاه هزار بار بغضمو قورت دادم تا گریه نکنم پیش مستاجر🥲💔

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ما متوسط رو ب بالا داشتیم می‌شدیم  سقوط کردیم ته جدول😂😂😂😪😪😪

دقیقا...ما هم تا اومدیم به خودمون بیایم دیدم نه باباااااا..نمیشه...شصت میلیون تقریبا بدهی دارم...به قدری آشفته و بهم ریخته ام فراموشی گرفتم....چند ژو قبل از شدت فکر و خیال از حال رفتم....وحالا یه بخش زیاد اقواممون بزرگترین فکر و خیالشون اینه که با بی ام و برن جت اسکی یا بنزشون....خداروشکرر..باز زنده ایم‌نفس میکشیم🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏

😬😬😬

دقیقا...ما هم تا اومدیم به خودمون بیایم دیدم نه باباااااا..نمیشه...شصت میلیون تقریبا بدهی دارم...به ...

🥲🥲🥲🥲

فکر میخاستیم سانتافه بخریم شوهرم خوشش نیومد نگرفت

ب پرادو هم فکر میکردیم😂😂😂

ولی من هنوزم تو نخشم و دوسش دارم و میگم ی روزی سوار پرادو چار درم میشم 🤩🤩🤩

شوهرم میگه ن دو در خوبه 

بهش میگم دو در برا تو 

من چار در دوست دارم😂😂😂😂

دقیقا...ما هم تا اومدیم به خودمون بیایم دیدم نه باباااااا..نمیشه...شصت میلیون تقریبا بدهی دارم...به ...

ان‌شاءالله که همه چیز براتون رله میشه دوست عزیز ❤️❤️

و واقعا خداروشکر ک تنمون  سلامت هست این خودش کلی هست