2777
2789
عنوان

بچه ها یکی پولمو نمیده 😕

155 بازدید | 10 پست

۲ هفته پیش ازم ۴۰۰ جنس برده، دوسته دختر خاله مامانم بوده ک ببببببببشششششددددتتتت رو دروایسی داریم چون خود دختر خالم مامانم خیلی دین ب گردنمون داره بعد مامانم میگه فعلا بهش نگو بذار ببینیم چی میشه. خیلی ناراحتم چون واقعا به اون ۴۰۰ نیاز دارم. شماره کارتمم گرفتا همون روز. چرا وقتی نمیخان پول بدن خرید میکنن، بخدا قسط دارم خودم دارم میترکم از حرص و جوش 

شماره خود طرفم ندارم فقط اون شماره کارت منو گرفته .

ایده خوب بدید چون ضایس بگم ۴۰۰ اومد تو حسابم تو زدی یا ن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره دوست دختر خاله مامانتون رو از دختر خالشون بگیر 

خیلی راحت و محرمانه پیام بده لطفا سریع تر به کارتم بزنید

با دختر خالشون رودرواسی دارید با دوستش که ندارین

وقتی یادش می‌ره یادداوریش کنید

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨

در این زمونه که هزارتومن به سختی در میاد راحت تر از نفس کشیدن خرج میشه چهارصد تومن مبلغ کمی نیست

به نظرم خیلی قاطع و مودبانه موضوع رو مطرح کن،اگه نتونی الان از حقت دفاع کنی بعدن هم ممکنه دلت بلرزه

من کلی پول چندین بار قرض دادم ب دوستم هیچوقت پس نداد همیشه از نداری میناله وضع باباشم توپه استوری و عکس میذاره کافه و رستوران و جشن و.. همیشه هم لباسا و مانتو ها شیک و اینا کاری میکنن آدما دیگه بهم رحم نکنن

شماره دوست دختر خاله مامانتون رو از دختر خالشون بگیر  خیلی راحت و محرمانه پیام بده لطفا سریع ت ...

این چیز خجالت آوری نیس حقته

در ضمن مگه چقدر قراره همو ببینید دوباره

بیخیال شاید فراموش کرده حتما بهش بگو از طریق پیام بگی که هنوز بهتر

ارتباط غیر مستقیم باعث میشه راحت تر حرف بزنث

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨