2777
2789
عنوان

نظرتون رو منصفانه میفرمایید؟؟

138 بازدید | 14 پست

تو یک ماهی که دانش آموز فقط شش روز مدرسه رفته، هزینه سرویس کل ماه باید حساب بشه؟؟

(از اول قرار بر این بوده که ماهیانه مبلغی پرداخت بشه)

قرار بوده ماهیانه پرداخت بشه عزیزم اینجور مواقع قرار داد روزانه ببندیم بچه تو یک ماه ۶ روز رفته 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو چه حسابی اینو میگید؟؟؟

حساب نداره، منصفانه هم نیست، ولی چیزی که همه جا هست همینه چه بچه رو بفرستید چه نفرستید پول کامل میگیرن، قانع هم نمیشن

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

ممنونم که نظر دادید خیلی برام مهمه که راننده راضی باشن.. ولی خب اینطوری اولیا خیلی متضرر میشن

عزیزم مثل خونه س دیگه، شما ممکنه خونه اجاره کنی و کل سال خالی باشه، باید اجارشو بدی.

متاسفانه هیچکس ب این جزییات توجه نمیکنه موقع قرارداد سرویس. موفق باشید

رو چه حسابی اینو میگید؟؟؟

عزیزم من اگه منصفانه بخوام بگم باید هزینه یک ماه رو پرداخت کنید. شما ماشین طرف رو برای یک ماه کرایه میکنید.خوب روزهایی که بچه شما نیست راننده چه کسی رو جای بچه ی شما جایگزین کنه؟ خوب از اول میگفتید بچه من ممکنه بعضی روزها نیاد اون موقع مطمئنا راننده کسی رو انتخاب می‌کرد که ماشینش خالی نباشه.