2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از معلم اجازه گرفتم برم بیرون رفتنی بیرون دست خالی رفتم برگشتنی رفتم از بوفه کلی خوراکی خریدم اصلا یادم نبود من چطوری میتونم خوراکی هارو ببرم داخل کلاس 

آخرشم با کلی خوراکی وارد کلاس شدم :)

اول ابتدایی بودم با همکلاسیم دعوا کردم از قضا دختره فامیلای مدیر مون بود اومد چنان دادی کشید سرم ک از ترس خودمو خیس کردم تو کلاس جلو بقیه خیلی ترسیدم هم خجالت کشیدم اون مدیر انترو نمیبخشم هیچوقت خاطره ی بدی گذاشت تو ذهنم ک بعد ۲۲سال هنو یادم نرفته 

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻

اول دبستان انقدر شیطون بودم که معلم صندلیمو از بقیه بچه ها جدا کرد و تنها نشوندم و یه روز که مریض بودم و کسل بودم بهم کارت تشویق دادچون اونروز سر کلاس آروم نشستم

این شد اولین و آخرین کارت تشویق من از اولین سال تحصیلیم

نامرد به خاطر درسم هیچوقت بهم کارت تشویق نداد میگفت شیطونی میکنی نمیدم بهت 

از کودکستان و پیش دبستانی گرفته تا دبستان

همه ی بچه ها گریه میکردن و بدون ماماناشون نمیموندن

بعد مامان من نبود خودمم نیشم باز بود 

من از همون بچگی به این تنهاییا عادت داشتم:))

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨
از کودکستان و پیش دبستانی گرفته تا دبستان همه ی بچه ها گریه میکردن و بدون ماماناشون نمیموندن بعد م ...

تو چقدر منی

پیش دبستانی که بودم روز اول مامانم دم در کلاس وایساده بود و هی میگفت میخوای بمونم پیشت من میگفتم نه برو خونه بعد کلاس خودم میام 😑

تو چقدر منی پیش دبستانی که بودم روز اول مامانم دم در کلاس وایساده بود و هی میگفت میخوای بمونم پیشت ...

جالب اینه همه ناراحت بودن 

من ذوق میکردم :)😂😂

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨