2777
2789

حس شیشم نیستمااااا 

ولی مامایی

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌹

هدفت چیع

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
پیراپزشکی 

موفق باشی

از کجا گفتی پس؟ برا منم بگو همین سوالو لطفا

همین طوری یه دفعه مامایی اومد تو ذهنم 

پرستاری یا فیزیو 

ولی هم به شما هم به استارتر توصیه میکنم وقت دارین خوب بخونین مطمئنا پزشکی یا دندون میارین

همین طوری یه دفعه مامایی اومد تو ذهنم  پرستاری یا فیزیو  ولی هم به شما هم به استارتر توص ...

از دندونپزشکی بدم میاد چندشم میشه دست کنم تو دهن یکی 😂😂😂

پزشکی هم شاید فکر کنید دیوونه ام ولی دوست ندارم 

علاقم به پیراپزشکیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز