نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 عنوان این ماه 52 بازدید | 6 پست همسرم قرار پول خرجی خونه فقط بریز به کارت من ک مدیریت کنم دلم میخواد در کنارش یه پس اندازم خودم داشته باشم قراره ۵ تومن ب من بده یکم راهنمایی کنید ترخدا نگید نمیشه با این مبلغ زندگی کرد دیگه همینه چون قسط زیاد داریم بیشتر از این نمیده بهم. 1401/11/02 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_آدم_معمولیم عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2091 پنجشنبه جمعه ها برو افق و جانبو تو این تایم تخفیف دارناز ماشینی ها میوه بگیر حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 پنجشنبه جمعه ها برو افق و جانبو تو این تایم تخفیف دارن از ماشینی ها میوه بگیر گوشت و اینامون هم این ماه تموم شده به نظرت چقدرشو بزارم پس انداز چقدرشو خرج کنم؟؟
یه_آدم_معمولیم عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2091 گوشت و اینامون هم این ماه تموم شده به نظرت چقدرشو بزارم پس انداز چقدرشو خرج کنم؟؟ چند نفر هستید گلم؟قناعت کنی به کم هم خودت مواد غذایی برات مونده باشی میتونی ۲تومن پس انداز کنی حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 چند نفر هستید گلم؟ قناعت کنی به کم هم خودت مواد غذایی برات مونده باشی میتونی ۲تومن پس انداز کنی ۳ نفریم خودمم رژیمم پسرمم ۲ونیم سالشه خوب اینجوری خوبه ممنونم از راهنماییت 😍
یه_آدم_معمولیم عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2091 ۳ نفریم خودمم رژیمم پسرمم ۲ونیم سالشه خوب اینجوری خوبه ممنونم از راهنماییت 😍 با بچه کوچیک یکم سخته شاید پس اندازت کم تر بشهان شاالله همیشه پر روزی باشی عزیزم 💚😘 حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅
نینو_نی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 3993 با بچه کوچیک یکم سخته شاید پس اندازت کم تر بشه ان شاالله همیشه پر روزی باشی عزیزم 💚😘 به همچنین شما💚💚