2777
2789
عنوان

ی سوال فنی

64 بازدید | 11 پست

اگه یکی صیغه ی نفر باشه وقتی اون طرف بمیره ارث میبره ازش؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باید ثبتی زنش باشی 

یعنی همون عقد دائم؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

صیغه رسمیش باشه نمیدونم

اما اگه نباش خودش نمیتونه بچه هاش میتونن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
مگر اینکه به اسمت کرده باشه

اگه صیغه ثبت شده باشه تو محضر چی؟؟؟یعنی صیغه نامه داشته باشن؟؟؟

در عقد موقت نفقه زن برعهده شوهر نیست زن و شوهر از هم ارث نمی برند

چه عقد شفاهی باشه و چه خودشان کاغذی بنویسند و چه در محضر ثبت کنند فرقی نداره

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟