2789
عنوان

خانما بیایید

75 بازدید | 19 پست

من امروزهمسرموبه زوربردم دکتربراش چکاپ نوشت اینا 

به جای تشکرمیگه حالاخیالت راحت شدرفتم دکتر میگم مگه من براخودم گفتم براتوکردم به فکرتم بده 

میگه به فکزم نباش اینطور راحتترم .دلم شکست خیلی 😭

مردا از دکتر فرارین اکثرا

تا خدای نکرده چیز مهمی نشه نمیرن ک

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم

ما دوتا جوونیم ک کار جدید شروع کردیم خوشحال میشیم ازمون حمایت کنین پیج لباس داریم قیمتامونم خوبه و کیفیتا حرف ندارن سود کارمون ۵هزاره چون واقعا عاشق کاریم خوشحال میشیم بیاین پیشمون

راستی توی ایتا هم هستیم nahalshops رو سرچ کنین میاره براتون عشقا

پیج اینستامون:

nahal.shops فروشگاه اینترنی نهال😍😍😍😍

والا من همسرم برای چکاب ادا در می‌آورد سرش داد زدم گفتم پاشو بریم چکاب فردا چیزت نشه خانوادت بیان پاچمو بگیرن.یالا پاشو🤣🤣🤣🤣🤣😒😒😒😒والا مردها تا چیزشون میشه اطرافیان زنش رو مقصر میدونن.من داییم خدابیمرز توی مسیر کارش تصادف کردن فوت شدن تمام فامیل میگفتن زنش اگه نمیزاشت بره سر کار اینجوری نمیشد😳😳😵😵😵😵😵یعنی تا این حد زن ها همش مقصرند

ولی حقم ندارن دل بشکنن😔

عیب نداره ی چی گفته بدل نگیر.خیلیم بد نگفته ک .فقط گفته خیالت راحت شد.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲