2777
2789
خب بدن ادما باهم فرق داره شاید از هر هزار نفر رو یکی حساسیت بده یا طرف بلد نباشه به اشتو رعایت کنه ی ...

فکر نکنم مربوط به بدن باشه بنظرم بیشتر نیاز به قلق داره یعنی بعد مدتی آدم باهاش راحت میشه و نحوه جا زدن درست و ضد عفونی و غیره دستش میاد

واقعا یکی از بهتریناس من خیلی راجع بش نظرات مثبت خوندم مارک لونت و ، بعد یه سوال دفعه اول تو گذاشتن ...

آره دفعات اول آسون نیست یکم طول می کشه تا یاد بگیری باهاش راحت باشی ولی کم کم می‌تونی از همون روز اول استفاده کنی

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین وقتی میذاری خون جمع میشه بعد موقع خواب و تموم خوردن اون خون بر میکرده به به داخل رحم 

من جندین ماهه دارم تحقیق میکنم راجع بش ، این مساله برگشت خونی که میگی اصن تایید نشده اس ، از نظر اناتومی رحم و جاذبه زمین و خیلی چیزای دیگه اجازه برگشت خون و نمیدن حالا دیگه نمیدونم دقیق 😅🥹

من جندین ماهه دارم تحقیق میکنم راجع بش ، این مساله برگشت خونی که میگی اصن تایید نشده اس ، از نظر انا ...

یه کاربر معروفی بود تعلیق شده استفاده میکرد دلیل علمیشم گفت الان یادم رفته اه 😑😑