2777
2789

زیست خیلی سبز قویه 

شیمی خودم مبتکران دوجلدی دارم راضیم

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیست تازه میخوام شروع کنما تست خیلی قوی میترسم نتونم 

نه کلا خیلی سبز بنظر من بهتر از کتابای دیگس 

نکات خوبی داره نترس از پسش بر میایی 

ولی اصولا اگه بخایی کتاب کمک آموزشی بخری بهتره بری کتاب فروشی و خودت نگاه کنی چند صفحه بخونی ازشون و با هر کدوم راحت تر و بهتر فهمیدی اونو بخری

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
مرسی گلم🫂❤️

قربونت عزیزم 💖

2790
2778
2791
2779
2792