2789
عنوان

اتو برنزه

9292 بازدید | 23 پست
معرفی یه اتو برنزه عالیه؟ داره یواش یواش فصلش میشششششششششششششهههههههههههه
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
من اورال استفاده کردم خیلی رنگ نداشت ولی اردن خیلی خوب بود بعد 2 وز رنگ داد اون وحشتناکککککککککککککک اگه اردن زدی حواست باشه یه دست بزنی که تیکه تیکه نشه چون خیلی رنگ میده در ضمن بعد کف دستت رو خوب بشور چون انگار کف دستت رو حنا زدی
سلام..

یکی از خانوما از اتوبرنز اوریاژ خیلییی تعریف کرده بوود نمیدونم اسمشو اما یادمه گفت استفاده کرده و رنگشم جوری شده بوود که فکر میکردن آفتاب گرفته

حالا منم میخوام بگیرم .....فقط شما چه جوری میزنین؟؟؟ پشتتونو کسی میزنه براتون؟
خدایا بارها دقیقا همان جایی دستم را گرفتی که میتوانستی مچم را بگیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فلفلی و رنگین کمون

اتو برنزه یه اسپری هست که یه مایع بی رنگ یا زرد رنگ توش داره و اونو روی پوست بدن اسپری میکنی و بمدت 3 تا 4 روز پشت سرهم و رنگ پوستتون برنزه میشه.
من هم هر سال از اتوبرنزه اوریاژ استفاده میکردو یکسال هم گارنی گرفتم شاید امسال هم دوباره از اوریاژ استفاده کنم.
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
مرجان من فقط میتونم دستامو یاهامو روی تنمو بزنم....پشت و آدم نمیتونه بزنه که :((((

باز آفتاب راحتتره
خدایا بارها دقیقا همان جایی دستم را گرفتی که میتوانستی مچم را بگیری.