2777
2789
عنوان

خیلی ِغم دارم

92 بازدید | 16 پست

من باردارم _وضعمون خیلی بد نیس ولی بازم کم میاریم

_خیلی چیزایی که قبلا بدون فکر کردن میخریدم رو الان نمیتونم حتی بهش فک کنم_  نگران بعد به دنیا اومدن بچه م

با این گرونی چی سرمون میاد😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل من.... البته ما هر دو شاغلیم ولی وام داریم... خیلی دلم برای روزهایی که نیاز نبود فکر کنم چقدر میتونم خرج کنم تا کم نیارم تنگ شده....

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

هر کی سر داد روزی میده بعضیارو میشناسم اه در بساط نداشتن از پاقدم بچه در رزق وروزی به روشون باز شد نمونش خود من بچه اول روزی ما زیاد شد ودومی که اومد دیگه صاحب همه چیز شدیم دوتا خونه دوتا ماشین زمین وطلا وخورد وخوراک که قابل مقایسه با قبل نیست البته با حقوق کارمندی توکل کن به خدا

دقیقا مثل من.... البته ما هر دو شاغلیم ولی وام داریم... خیلی دلم برای روزهایی که نیاز نبود فکر کنم چ ...

😔ما هم هر دو  شاغلیم و موقعیت شغلی بالاتر متوسط ولی هنوز حقوق واریز نشده خرج میشه_نه اینکه نیست ولی خیلی جاها مجبورم چشم پوشی کنم 

هر کی سر داد روزی میده بعضیارو میشناسم اه در بساط نداشتن از پاقدم بچه در رزق وروزی به روشون باز شد ن ...

ممنون عزیزم ولی چجوری با حقوق کارمندی میشه زندگی زیر و رو شه اونم تو این شرایط گرونیا؟

ممنون عزیزم ولی چجوری با حقوق کارمندی میشه زندگی زیر و رو شه اونم تو این شرایط گرونیا؟

در دراز مدت ولی هر روز بهتر از دیروز بود واینو بگم من هیچ وقت دغدغه پول نداشتم وچیزای غیر ضروری رو همون اول حذف کردم

در دراز مدت ولی هر روز بهتر از دیروز بود واینو بگم من هیچ وقت دغدغه پول نداشتم وچیزای غیر ضروری رو ه ...

الان هر چی هم حذف کنی راه بجایی نمیبری عزیزم مگر اینکه درآمد شما از ما کارمندا بیشتر باشه

الان هر چی هم حذف کنی راه بجایی نمیبری عزیزم مگر اینکه درآمد شما از ما کارمندا بیشتر باشه

من وشوهرم کارمندیم واز طرف شوهرم هیچ تلاشی نبود یعنی شغل دوم وسوم وپدری هیچی نداشت میخوام بگم خدا چاره سازه

من وشوهرم کارمندیم واز طرف شوهرم هیچ تلاشی نبود یعنی شغل دوم وسوم وپدری هیچی نداشت میخوام بگم خدا چا ...

خب شما این رو برای چه موقع تعریف میکنی؟ قبل سال ۹۷ حق با شما بود... الان واقعا خونه ای که زیر۲، ۳ میلیارد پیدا نمیشه رو از کجا برسه بخری با پس اندازی که نمیتونی بکنی حتی اگر میتونستی پس انداز کنی هم بجایی نمیرسیدی

خب شما این رو برای چه موقع تعریف میکنی؟ قبل سال ۹۷ حق با شما بود... الان واقعا خونه ای که زیر۲، ۳ می ...

حق با شماست ما دو تا کارمند بودیم ویه مدت توی بورس فعالیت داشتم وبه شدت فکر اقتصادی داشتم وخدا هم کمک کرد واگر شوهر من به اندازه من مدیریت میکرد الان وضع بهتر بود 

حق با شماست ما دو تا کارمند بودیم ویه مدت توی بورس فعالیت داشتم وبه شدت فکر اقتصادی داشتم وخدا هم کم ...

و من کسایی رو میشناسم که تو بورس همه زندگیشون باختن از همون کارمندها بورس هم یه دلال خونه شده بود که پول یه عده رفت تو جیب یه عده دیگه همین و بس البته اون عده مقصر نیستن مقصر مدیریت و روسای بورس هستند که برای سود خودشون بیت مردم این بازی رو راه انداختن 

و من کسایی رو میشناسم که تو بورس همه زندگیشون باختن از همون کارمندها بورس هم یه دلال خونه شده بود که ...

الان حرفت چیه؟ من اشتباه میکنم؟ استارتر ما که نمیخواد زندگی انچنانی داشته باشه من بهش امید دادم که اگر تلاش کنه وقناعت کنه میتونه به یه رفاه نسبی برسه، خدا اگه بخواد از جایی میرسونه که فکرشو نمیتونی بکنی، بورس هم الان به گ ن د کشیده شد ومن دیگه فعالیت نمیکنم چند ساله

الان حرفت چیه؟ من اشتباه میکنم؟ استارتر ما که نمیخواد زندگی انچنانی داشته باشه من بهش امید دادم که ا ...

تجربیات شما برای گذشته هست الان قناعت هم مگه میشه کرد؟! پس انداز یه کارمند چقدره که به پول یه خونه برسه؟!

خواستم بگم نسل جدید رو درک نمیکنی همین