هر کی سر داد روزی میده بعضیارو میشناسم اه در بساط نداشتن از پاقدم بچه در رزق وروزی به روشون باز شد نمونش خود من بچه اول روزی ما زیاد شد ودومی که اومد دیگه صاحب همه چیز شدیم دوتا خونه دوتا ماشین زمین وطلا وخورد وخوراک که قابل مقایسه با قبل نیست البته با حقوق کارمندی توکل کن به خدا
من وشوهرم کارمندیم واز طرف شوهرم هیچ تلاشی نبود یعنی شغل دوم وسوم وپدری هیچی نداشت میخوام بگم خدا چا ...
خب شما این رو برای چه موقع تعریف میکنی؟ قبل سال ۹۷ حق با شما بود... الان واقعا خونه ای که زیر۲، ۳ میلیارد پیدا نمیشه رو از کجا برسه بخری با پس اندازی که نمیتونی بکنی حتی اگر میتونستی پس انداز کنی هم بجایی نمیرسیدی
خب شما این رو برای چه موقع تعریف میکنی؟ قبل سال ۹۷ حق با شما بود... الان واقعا خونه ای که زیر۲، ۳ می ...
حق با شماست ما دو تا کارمند بودیم ویه مدت توی بورس فعالیت داشتم وبه شدت فکر اقتصادی داشتم وخدا هم کمک کرد واگر شوهر من به اندازه من مدیریت میکرد الان وضع بهتر بود
حق با شماست ما دو تا کارمند بودیم ویه مدت توی بورس فعالیت داشتم وبه شدت فکر اقتصادی داشتم وخدا هم کم ...
و من کسایی رو میشناسم که تو بورس همه زندگیشون باختن از همون کارمندها بورس هم یه دلال خونه شده بود که پول یه عده رفت تو جیب یه عده دیگه همین و بس البته اون عده مقصر نیستن مقصر مدیریت و روسای بورس هستند که برای سود خودشون بیت مردم این بازی رو راه انداختن
و من کسایی رو میشناسم که تو بورس همه زندگیشون باختن از همون کارمندها بورس هم یه دلال خونه شده بود که ...
الان حرفت چیه؟ من اشتباه میکنم؟ استارتر ما که نمیخواد زندگی انچنانی داشته باشه من بهش امید دادم که اگر تلاش کنه وقناعت کنه میتونه به یه رفاه نسبی برسه، خدا اگه بخواد از جایی میرسونه که فکرشو نمیتونی بکنی، بورس هم الان به گ ن د کشیده شد ومن دیگه فعالیت نمیکنم چند ساله