2777
2789
عنوان

راهنمایی

49 بازدید | 9 پست

من یه دختر کامل مذهبی هستم با یه پسر کامل مذهبی وارد رابطه دوستی شدیم داره سه سال میشه تا حالا همدیگرو ندیدیم ولی عکس اینا در حد مو باز تهش از من دیدن 

خیلی خوب همدیگرو شناختیم و اعتماد داریم

ولی من نمیدونم تهه این رابطه چی میشه آیا اگه واقعا نجابت حفظ بشه و احترام حفظ بشه در آیندع خوشبخت میشم قصد جدیمون ازدواج

و من از شکستن عهد و پیمان الهیم میترسم آیا خدا میبخشه ؟

میشه از تجربه ها و توصیه هاتون بگید😢

شما خیلی پاکه رابطتون توصیه ما بدردت نمیخوره😅💔

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده هامون فهمیدن و در جریان هستن اما سخت گیری میکنن ۱۹ سالم

کلا دارم میگم رابطتتون لانگ دیستنس و مجازیه یا ن؟

یه روانشناس بود میگفت همون اول تکلیفتونو با طرف مقابلتون مشخص کنید ک این رابطه قراره به چی ختم بشه

مثلا بگید من قصدم ازدواجه و میام توی رابطه اونم به مدت کم! و به هر کی گفتی رفت بدون برای ازدواج طرفت نیومده

من خودم رابطه مجازیارو یه تفریح میدونم روش حساب باز نکردم و توی این سنی ک دارم و هم سن شما هم هستم وارد رابطه بشم همش تفریحیه

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
کلا دارم میگم رابطتتون لانگ دیستنس و مجازیه یا ن؟ یه روانشناس بود میگفت همون اول تکلیفتونو با طرف م ...

نمیدونم چجور براتون توضیح بدم 

قصدمون ازدواجه 

هم خانواده من و هم ایشون میدونن حتی خالش با من صحبت کرده خیلییییی یه چیز میگم یه چیز میشنوید یجور خاص همدیگرو دوس داریم و در جریان تمام کارا هستیم فقط یه مدت میکشه برای ازدواج

میشه کفت مجازیه بله

ولی من نمیدومم این رابطه تهش چی میشه درسته یا نه

چجور میشه ختمش کرد به خوشبختی 

چون من دوسش دارم میخام خوشبخت بشم اما انقدر دیدم که دچار طلاق شدن و..... دیوانه شدم از بس فکر کردم

نمیدونم چجور براتون توضیح بدم  قصدمون ازدواجه  هم خانواده من و هم ایشون میدونن حتی خالش ...

میخوای درخواست دوستی بدی حرف بزنیم راجبش؟

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
آره  فقط من تازه تونستم وارد نی نی سایت بشم میشه راهنمایی کنی چجور

درخواست دادم

قبول کن پیامم بده❤