2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متاسفانه من دو ساله پیشش عمل کردم ،اما ترمیم کار خودش رو قبول نمیکنه،میخاستم ببینم کلا میزان رضایت و ...

بینی گوشتی عمل نمیکنه،خواهر من رفت پیشش قبول نکرد عمل کنه،ولی شنیدم نارضایتی زیاد داره

بینی گوشتی عمل نمیکنه،خواهر من رفت پیشش قبول نکرد عمل کنه،ولی شنیدم نارضایتی زیاد داره

من همین الان بهش پیام دادم لحنش اصلا درست نبود اصلاااااا.من ۳ماهه از عروسیم گذشته،تازه عروسم،بینیمو کاملا فانتزی درآورده تنفسم مشکل داره و ترمیم این بینی پیش دکتر دگ‌۶۰میلیونه،واقعا از کجا بیارم این پولو،نمیدونم چرا بی انصافه

من همین الان بهش پیام دادم لحنش اصلا درست نبود اصلاااااا.من ۳ماهه از عروسیم گذشته،تازه عروسم،بینیمو ...

چه بد،ولی همه دکترا اینجورین عزیزم،موقعی که ‌واسه مشاوره میری از خوشون تعریف میکنن؛وقتی که گند میزنن بداخلاق میشن،دکتر عبدی زد بینی خواهر من خراب کرد؛ بهش پیامم میداد جواب نمی‌داد بلاک کردش

چه بد،ولی همه دکترا اینجورین عزیزم،موقعی که ‌واسه مشاوره میری از خوشون تعریف میکنن؛وقتی که گند میزنن ...

واقعا دارم اذیت میشم ،سوای زیباییش از لحاظ نفس کشیدن مشکل دارم،یه سرما هم بخورم ک دگ فاجعه س،کاش قبل از اینکه به مقامی برسن یکم انصاف و انسانیت داشتن ،من پیش دکتر جزایری تهران هم ویزیت شدم که به شدت دکتر عالی و مهربونی بودن،خیلی تعجب کرد که پزشک خودم چرا ترمیم خودشو قبول نمیکنه،ایشون قیمت معقول تری دادن،۳۰تومن برای ترمیم.اما خب واقعا زوره