2821
2789
عنوان

میشه تغییر کرد؟

119 بازدید | 20 پست

خسته شدم دیگه از بلاتکلیفی و بی حوصلگی 

می‌خوام یه کاری کنم که اصلا نه دیگه نیاز به پزشک و نه دارو باشه برای بیماری روحی و اعصابم 

می‌خوام تغییر کنم 

از امشب من و مامانم تصمیم گرفتیم کلی تغییر توی زندگیمون ایجاد کنیم 

واقعا هم نیاز دارم 

یه پلنر و دفتر شکر گذاری تهیه کردم که بتونم بهتر و شمرده تر برنامه ریزی کنم 

کسی بوده تا به حال که تغییر اساسی کرده باشه؟

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درحال تغییرم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
دارو میخوری؟

اره گلم ولی دارم خودم چند روزه نمی‌خورم ببینم تحملشو دارم یا نه 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
اگه مجردی اره میشه  من خودم متاهلم بخوام خودمو تغییر بدم بچم نمیذاره  دست و پامو گرفته&n ...

من عقدم ولی نزدیک هم نیستیم که جلوی هدفامو بگیره طفلی 

چی ؟منم دارم ترک میکنم 

گفتم چند روزه نمی‌خورم ببینم تحکل اینو دارم بدون دارو سر کنم یا نه