2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

258 بازدید | 24 پست

دیشب یکی برام سرکتاب گرفت تموم حرفایی که در موردم زد حقیقت داشت گفت یه زن بیوه و یه زن شوهردار پاپی شوهرت هستن و اون زن شوهردار طلسم سردی کرده که شوهرت نسبت بهت سرد بشه و زندگیتون به پوچی بره. از دیشب خیلی داغونم کارهایی که شوهرم میکنه کنارهم میذارم میبینم انگار حقیقت داره میخوام بهش بفهمونم که میدونم اما نمیدونم چجوری بهش بگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگو زندگی خودتو جهنم نکن بهش خیلی بیشتر از قبل عشق بده نشون بده که هنوز عاشقانه عاشقشی

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

شوهرم گوشیشو رمز گذاشته و رمزشو اصلا به من نمیگه یه لحظه گوشیشو از خودش جدا نمیکنه. چند روز پیشم تو رسید بانکیش دیدم از شال و روسری ۱۷۰ تومان کارت کشیده بود بعش گفتم ابن چیه گفت نمیدونم حتما واسه چی گرفتم دیگه بهم جواب درست و حسابی نداد همینا شکمو بیشتر کرده دارم داغون میشم

فقط رو حساب احتمال میخوای بهش بگی ؟؟ نمیگه تهمت می‌زنی بهم ؟  مدرک داری ؟؟؟  حساب شده جل ...

گوشیش رمز داره رمزشم من نمیدونم از خونه هم بیرون نمیرم چجوری مدرک جمع کنم؟

نگو زندگی خودتو جهنم نکن بهش خیلی بیشتر از قبل عشق بده نشون بده که هنوز عاشقانه عاشقشی

زندگیم از دیشب برام جهنم شده اصلا تو حال و هوای خودم نیستم حوصله هیچ کاریو ندارم