2777
2789
عنوان

شینیون عروسیم

559 بازدید | 33 پست

سلام

قشنگا لطفا اگه شینیون قشنگی دارین برام بفرستین یکیشو انتخاب کنم هرچی بیشتر تو اینستا میگردم گیج تر میشم

یا بسپرم به خود ارایشگر؟؟؟راهنماییم کنین

و اینکه موهامو رنگ کنم یا نه موهای خودم خرماییه🤗

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه موهاتو رنگ کنی یا نه واقعا سلیقه ایه.من دوست نداشتم و رنگ نکردم و راضی هم هستم.دوستم رنگ کرد اونم قشنگ بود.در مورد شینیون هم من که شخصا سپردم به آرایشگر چون خودشون بهتر میدونن و فقط و فقط مدل جلوی موهام رو چیزی که دوست داشتم بهش نشون دادم و اونم تا جایی که موهام یاری میکرد شبیه دراورد.فقط از الان تصمیم بگیر اگر شینیون بسته میخوای رو به بالا باشه یا پایین.

به نظر من عکس عروسی برای بیست سی سال دیگه است که بگن وای ببین مامان/مامان بزرگ چه ناناز بوده‌. پس باید چهره خودم باشه. رنگ موی خودم. چشم خودم، نه لنز. چیزی که همون چهره پیر شده آینده منو نشون بده.

خلاصه من طرفدار رنگ مو و چشم طبیعی+آرایش لایت+ شینیون ساده ام. 

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

من خودم قبلا فرق وسط زدم دیدم خیلی بهم میاد گفتم برا عروسیم فرق وسط بزنه رنگم ک موهای خودم خرمایی روشن بود روش چند تا لایت زدم عالی شد

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
من برای عقدم رنگ نکردم ولی برای عروسی رنگ کردم دوست داشتم تغییر کنم  شما ببین دوست داری تغییر ...

زیباتر شدی؟من میخوام دخترونه باشم

من سپردم به خود ارایشگر فقط گفتم از این گنده ها نزنه برام موهامم خرمایی بود هایلایت کردم بهم خی ...

😍جدی

انقدرهم هزینه ها رفته بالا نمیدونم رنگ کنم یا ن