2777
2789
عنوان

جواب این بی ادبی رو بدم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 26 پست
جوری عبرت شد که میخوام توی اینستام دیگه هییییچی نذارم به کسی چه!!!! هیچ اطلاعاتی ام ندم 

بهترین کاره...

من اصلا اینستا ندارم..فارقم از این سر درد ها

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
چی بگم خب 

بگو فکر نمیکنم اونقدر نزدیک باشیم که با من اینجوری حرف بزنید و لطفا حدتونو بدونید وگرنه جور دیگه‌ای برخورد میکنم. 

اصلا به اونا ربطی نداره. شاید تو هدیه‌ای گرفته باشی که قیمتی نداره ولی به لحاظ معنوی بی‌اندازه ارزشمنده. همین که به خودشون اجازه‌ی سوال پرسیدن دادن خیلی عجیبه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو فکر نمیکنم اونقدر نزدیک باشیم که با من اینجوری حرف بزنید و لطفا حدتونو بدونید وگرنه جور دیگه‌ای ...

کاش همون لحظه میگفتم 

انقد تعجب کردم که سریع به یه بهونه ای خدافظی کردم 

کاش همون لحظه میگفتم  انقد تعجب کردم که سریع به یه بهونه ای خدافظی کردم

حالا درش بیار از کلوزفرندز. اگر اومد چیزی گفت و به روت اورد که دروردی بگو دوستای نزدیکم و کسایی که حدشونو میدونن رو اونجا اد میکنم.

به نظرت این تصمیم که دیگه هیچی رو به کسی نگم جوگیریه؟ یا راه حل چیز دیگس 

من خودم هنوز دوستایی دارم که تقریبا همه چیزو بهشون میگم. میدونی بستگی به آدمش داره. بشین فکر کن ببین آدمی که باهاش مسائل رو در ارتباط میذاری شعور یک سری چیزارو داره یا نه. اگر جواب آره هست که خوبه. حرف زدن راجب یک سری چیزا آدمو سبک میکنه. اگر هم نه که نگفتنشون بهتره. من خودم اون دوستمو سال به سال میبینم.

سلام کتی عزیزم نمیدونی چقد خوشحال شدم از برگشتنت،دیگه ناامید شده بودم از دوباره اومدنت 

امیدوارم همیشه حال دلت مث الان خوب باشه و به هرچی که لیاقتته برسی عزیزم

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

سلام‌عزیزم‌خوبی خواستم بگم‌ خیلی خوشحال شدم حالت خوبه و دیدمت تو سایت ،امیدوارم همیشه خوب باشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤