2777
2789
عنوان

جواب این بی ادبی رو بدم؟؟؟؟؟

742 بازدید | 26 پست

ریز و درشت زندگیم همیشه تو دهن بقیه‌س آدمم نمیشم. هرروز هرروز همه دوستام ازم سؤالای خصوصی زندگیمو میپرسن، منم احمق 

میگم دوستمه دیگه، مثلا مگه من کی هستم که اطلاعاتم مهم باشه، همه چی و تعریف میکنم.  میپرسن کجا رفتی. با کی رفتی. چقد پول دادی. چقد پول دااااااری. اون چی گفت. تو چی گفتی 

حالا من یه کلوز فرند توی اینستا دارم که عکسامو با دوست پسرم توش میذارم بعضی وقتا. مایل نیستم همه فامیل ببینن مثلا،.  

خواااااهر دوستم اومد گفت چراااا من تو کلوز فرندت نیستم؟ گفتم الان میذارمت چیز خاصی نیس که. بعد ادش کردم. پریروز سالگرد دوستی‌مون بود استوری گذاشتیم. 

دوستم الان زنگ زده با هرررررو کر میگه خواهرم زنگ زده! حالا خواهرش اون سر دنیاس ها. 

خواهرم زنگ زده پرسیده کتی سالگردش بود کادو چی گرفته! منم گفتم هیچی کادو نگرفته . خواهرمم گفته بهش بگو ریییییییدی، اون از شوهر کردنت. اینم از انتخابای بعدیت!!!! 

آقا پشت تلفن هنگ کردم!!!! موندم چی بگم. فوری خدافطی کردم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خودت میدونی تقصیر خودته دیگه ما چی بگیم

خودتو کنترل کن لازم نیست به همه گزارش بدی

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

بخدا من هیچی نفهمیدم استارتر 

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)