2777
2789
عنوان

Hpv

121 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من از دیروز زیره مقعدم چنتا دونه زیر دستم خورد بهشون الان واقعا نمیدونم زگیله یا خیر نمیدونم کجا باید برم چکار کنم تمام وجودمو استرس گرفته لطفا کمکم کنید کسایی که درمان شدن لطفا کمک کنن 

اول برو پیش ماما ..

نگا کنه بهت میگه زگیله یا نه ..

اگه بود  آزمایش بده ببین از چه تیپی هست 

و پاپ اسمیر مینویسه که ببینه رحم سالمه یا نه 

بعدم اگه دوست داری کرایو کن ...اگرم دلت نیخواد سرکه سیب بزن .

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اول برو پیش ماما .. نگا کنه بهت میگه زگیله یا نه .. اگه بود  آزمایش بده ببین از چه تیپی هست&n ...

شما هم در گیرش بودین یا خیر ؟؟به نظرتون کدوم روش بهتره ؟؟بعد اینکه واقعا آخرش سرطانی میشه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم در گیرش بودین یا خیر ؟؟به نظرتون کدوم روش بهتره ؟؟بعد اینکه واقعا آخرش سرطانی میشه ؟؟

ن بابا سرطانی چیه ..منم دو س ماه اول وای داشتم سکته میزدم اصلن سرچ نکن گوگل ینی افسردگی میگیری از بس دروغ میگن..

تگر خدایی نکرده زگیل بود ..سرکه سیب با پنبه بچسبون ..موقع خواب تا صبح ک پامیشی ...بعد یکی دو هفته سیاه میشه میریزه...ممکنه بعد یکی دو سال در بیاد شاید ..بستگی ب بدنت داره...سرطان کجا بود ..نهایت بین ۲۰تا زن یکیش مبتلا بشه اونم تو سن بالا ..

بعدم بی خیال باش ..ولله من اصلن آزمایش اصلی انجام ندادم 

ی بار کرایوکردم بعد یکسال در اومد..رفتم سرکه سیب زدم 

بعد یکسال دیگه در میاد ..کلن سیستم بدن من ضعیفه 

ولی پاپ اسمیر میدم سالمم..

کلن بی خیال شدم ..اهمیت نمیدم ..هر وقت در بیادسرکه میزنم میوفته ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

دو نوع 16 و 18 که خیلی خطرناک تازه این دو نوع هم قابل درمان

قرص ایمونس پاورفیت ویتامین e  زینک پلاس و کپسول شیاتکه بخر همه ش رو هم 700 تومن اینا میشه برو واکسن گارداسیل بزن سه دوره 

سعی کن آجیل بخوری و میوه و سبزیجات ماهی تا جایی که می تونی چیپس پفک بستنی شیرینی فست فود و کامل حذف کن ورزش کن شبا زودتر بخواب ریلکس باش تا 6 ماه قول میدم خوب میشی 

من خوب شدم پس نگران نباش

چه کسی می فهمد دردمان را؟ ما که مدعی آرامش یکدیگریم ولی موج نگاهمان به منحنی اضطراب می رسد.....