2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم

818 بازدید | 50 پست

سلام دوستان این قضیه مال یک یا دوماه پیش هستش من تو بازی من بایه پسری دوست شدم بعد ایدی روبیکا دادم بعد ۲بارم پیجمو عوض کردم من نام کاربریشا دارم بعضی موقع اسم منو میزاره میخوام ببینم چرا ؟بعدش اون موقع که باهاش چت میکردمگفت دوست دارم منم  گفتم من با یه نفر دیگه م یک ی دیگه رو میخوام این جور چیزا میخوام ببینم برای چی ایدیشو که میزنم میبینم همون ایدیه ولی اسمم منم زده ؟میخوام ببینم واسه چی گذاشته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز مدرسه ها دو روز  تعطیل شد🌝

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

سلام چند سالتونه عزیزم 

واقعا چرا از این الان ذهن قشنگ ات درگیر هیجان های رابطه هایی میکنی که تهش ممکن خوب نباشه . نهی نمیکنم اما میگم با کسی باش که هدفمند تو بخواد . نمیدونم هدف از آشنا شدن چی اما دلم سوخت خواستم بگم لطفاً برای خودت و زندگی ات برنامه داشته باش راه خودت مشخص کن و متکی باش به خودت . و در شرایط بهتر شغلی روحی شخصیتی با کسی آشنا شو

باز مدرسه ها دو روز  تعطیل شد🌝

😂😂😂باو جدی جدی رفتم ببینم تعطیله جرررررررر

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام چند سالتونه عزیزم  واقعا چرا از این الان ذهن قشنگ ات درگیر هیجان های رابطه هایی میکنی که ...

میگم که من اون کسی که دوسش دارم نمیدونم میدونه یا نه ولی باهاش کات کردم