2777
2789
عنوان

گاهی وقتا هدف از تاپیک زدن

130 بازدید | 17 پست

گاهی وقتا هدف از تاپیک زدن فقط و فقط شنیده شدن و تخلیه شدن هست پس خواهشا همدیگر رو درک کنیم اگر هم نمیتونیم دردی به دردای دیگران اضافه نکنیم🌹❤️

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا آدم فقط می خواد بگه تا سبک بشه تا باهاش همدردی بشهذنمی خواد قضاوت بشه یا نظرای منفی بخونه حالش بدتر بشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
پس اون لحظه باید قفل کنی اگر قصدت اینه

شاید بد نباشه بعضی ها هم قبل گفتن حرف های منفی و ناراحت کننده به دهنشون قفل بزنن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آره دیگه بقیه هم حق دارن تخلیه شن واسه تاپیکای من درآوردی🤣🤣

اونا باید برن پیش روانپزشک تخلیه شن

آره عزیزم همین الان قفل بزن رو دهن گشادت که اومدی وسط حرف منو استارتر که با شوخی و خنده بود 

منظورش شما نیستی کلی گفت

آره عزیزم همین الان قفل بزن رو دهن گشادت که اومدی وسط حرف منو استارتر که با شوخی و خنده بود  

منظورم به شما نبود!! به اونایی بود که اینجوری هستن حالا اینکه چرا انقدررر به خودت گرفتی جای تفکر داره  و مشخص شد تا حدودی

منظورش شما نیستی کلی گفت

شوک شدم یه لحظه از رفتارش😂

منظورم به شما نبود!! به اونایی بود که اینجوری هستن حالا اینکه چرا انقدررر به خودت گرفتی جای تفکر دار ...

منظورت با من نبود منو ریپ نمیزدی زرنگ اون مثالی که میگن حرفو بنداز صاحبش برمی‌داره  رو همه جا کردی علم عثمان مربوط به پست من نمیشه