💎 زیارت امام حسین (ع)💎 ✳️نماز مخصوص شب اول ماه رجب: بعد از نماز مغرب 20 رکعت، یعنی 10 تا نماز دو رکعتی بخواند.✳️
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدااااا شکرت دباره ماه رجب....ان شاالله فردا روزه میگیرم..
ان شاءالله، منم میگیرم، سه روز اول روزه میگیرید و بعدشم پنج شنبه که شبش لیلة الرغائب... الهی آرزوهاتون به فضل خدا برآورده بخیر بشه🤲
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ع راست میگین آداب شب آرزوها همینه نه سه روز قبلش روزه بگیری درست میگم
بله گلم همون روزه، پنج شنبه کافبه.
اما.... سه روز اول رجب روزه گرفتنش هم عالیه، اگر نتونستیم همون روز اولش هم بگیریم خوبه🌹
سلام. تشکر میکنم از مطالب ارزشمندتون. حیف که عکس هستن و نمیتونم بخونم. یادمه قول داده بودین تاپیکهاتون رو متنی بذارین!
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام
سلام. تشکر میکنم از مطالب ارزشمندتون. حیف که عکس هستن و نمیتونم بخونم. یادمه قول داده بودین تاپیکهات ...
سلام عزیزم. چشم، من بعد متن هم میزارم، دور سرت بگردم.
سلام. تشکر میکنم از مطالب ارزشمندتون. حیف که عکس هستن و نمیتونم بخونم. یادمه قول داده بودین تاپیکهات ...
زهرا جون، اعمال مخصوص شب اول رجب بود، غسل و زیارت امام حسین.
عزیزم، و یه عکس هم فضیلت ذکر لااله الا الله است، در این ماه تا میتونی این ذکر شریف بگو،، شبی صدتا هم بگی عالیه.
و همین طور یه حدیث از پیامبر ص، فرمودند:رجب ماه ریزان خداست، یعنی ماهی که رحمت خدا برسر بندگان ریزش میکند.