2789
عنوان

موهام😔

260 بازدید | 18 پست

موهام تا کمرم بود کوتاه کردم تا سر شونه بخاطر شپش که از همکارام گرفتم هر راهی که شپش از بین بره انجام دادم خوب نشد مجبور شدم کوتاه کنم😔

گفتم بهتره تا کچلی بگیرم چون اینقد میخارونم که کف سرم کنده میشه ولی خیلی ناراحتم حیف شد موهام از ارایشگاه اومدم حالم بد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهامو زدم بهم‌میاد مگه زشت شدم نگام‌نمیکنی دلت میاد 

عزیزم متاسفانه باید بگم شوش با کوتاهی از بین نمیره 😁 دوباره به فکر دوادرمونش باش 

حداقل میفروختی موهاتو 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

حالا که گذشت ای کاشت قبل ازکوتاهیی تاپیک میگذاشتی راهنماییت میکردیم برای رفع شپش خواهرم همین طوری کوتاه کرد رفت کراتینه وپروتین درمانی موهاش اتو مو شد تمام شپش‌ها سوخت خخخخخ رشد موهاشم عالی شد

ببین منم قبلن شپش داشتم موهاتوحتماااپسرونه کن تاپسرونه نکنی شپشانمیره.منم تاشونه هام کوتاه کردم ولی بارشپش داشتم تاوقتی ک خواهرم پسرونه زد.شامپوی مخصوص شپش زدم دیگ کلارفت.یادت نره حتماموهاتوپسرونه کن حتمااا