زمستان_غمگین مدیر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 233 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست بنظرتون طلا ارزون میشه ؟یا همینجوری میره بالا یکم پول داشتم میخواستم یه تیکه طلا بگیرم ولی الان فک نکنم چیزی بشه باهاگرفت😔😔😔😔😔 1401/11/02 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 20866 امروز نمیتونم برم فقط دعا میکنم که تا فردا ثابت بمونه انشالله عزیزم من نه منم نه من منم😎
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12711 مگه سه تا میشه باهاش بخری؟؟ اره بابا چرا نشههههه نشستی تو خونه خب پاشو برو طلافروشیا ببین مدلای مختلفو قیمت کن من جای تو بودماااا الان تو خیابون بودم پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
زمستان_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 233 اره بابا چرا نشههههه نشستی تو خونه خب پاشو برو طلافروشیا ببین مدلای مختلفو قیمت ... بسکه شوهرم خونسرد اونموقع که من خواستم بخرم۱۸۰۰بود
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 بسکه شوهرم خونسرد اونموقع که من خواستم بخرم۱۸۰۰بود استاتر طلای دست دو در حد نو بخر چرا نو بخری کلی پول اجرت بدی معمولا طلا فروشیا دارن من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …