2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش گریه میکنه

391 بازدید | 18 پست

دو ماهه عقد کردم مادر همسرم خیلی وابسته ی همسرمه دوتا فرزند دیگه هم دارن ولی چون فرزند ارشد وابستگیش بیشتره خیلی سعی کردم خودمو تو دلشون جا بدم ولی انگار نمیشه😔 هروقت همو بغل میکنن شروع میکنه گریه کردن یه حس اضافی بودن بهم دست میده بعده ۲ ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم ولی مادرشوهر من سیاستش بود با همین بهانه ها ۴ سال زندگیمو عذاب کرد 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

من شوهرم بچه وسطه مادر شوهرم بهش وابستس

اوايل زياد اشك ميريخت خداروشكر خودش رو جمع كرد

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

اخ از دست این بازیگرا منم نمونشو داشتم شب عروسیم اخرای مراسم اینقد گریه کرد تو صورت خودش میزد فیلمبردار اومد بهم‌گفت طفلی مامانت خیلی ناراحته ک ازش دور شدی گفتم والا مادرشوهرمه خونمونم کوچه بغلشونه 😬

سلاح‌ شونه واسه اسیر کردن عروس پیش خودشون 

میخاد شما  و نامزدت دائما پیشش بمونید نزدیکش خونه بگیرید ه. روز خونت باشه هر روز خونش باشی نزار اسیرت کنه با این سیاست

اخ از دست این بازیگرا منم نمونشو داشتم شب عروسیم اخرای مراسم اینقد گریه کرد تو صورت خودش میزد فیلمبر ...

متاسفانه تو فیلم هم افتاده گریه شون هربار که نگا میکنم بهم میریزم من اصلا ادم حسودی نبودم ولی واقعا یسری تغییرات و تو خودم حس میکنم 

سلاح‌ شونه واسه اسیر کردن عروس پیش خودشون  میخاد شما  و نامزدت دائما پیشش بمونید نزدیکش خ ...

واقعا احساس میکنم منو بخاطر پسرشون میخوان اگه غیر از این بود بخدا من مشکلی نداشتم برای این که همش پیششون باشیم یا حتی موضوع نزدیک بودن به خونشون 

متاسفانه تو فیلم هم افتاده گریه شون هربار که نگا میکنم بهم میریزم من اصلا ادم حسودی نبودم ولی واقعا ...

دقیقا واسه منم افتاده بود ب اتلیه گفتم اون قسمتو حذف کن حدف کرد برام‌ چون‌مادرشوهرم منو نمیخاست فکرمیکردم الان پسرشو دزیدم واسه همیشه با نفرت نگام میکرد هیچوقت نمیبخشمش روز قبل عروسیمم دعوا راه انداخت