2821
2789
عنوان

تولد پسرم 😻🥰

333 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، امروز تولد پسرمه و میشه 2سالش، بخاطر شرایط مون نمیتونم براش تولد آنچنانی بگیرم، دوست دارم خودم یک کیک خونگی درست کنم، لطفا طرز پخت یه کیک خوشمزه رو بهم بگید. ممنون 

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه...ایشالا ک دوماد بشه هرچی دلت میخواد بشه وقتی نگاهش میکنی دلت حسابی شاد بشه  .....پسرمنم پونزدام این ماه تولدشههه دوسالش میشه پسر شما چ توانایی هایی داره میشه ی کم توضیح بدید البته وقتی سرتون خلوت شد و حوصله داشتید

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
اگ زحمتت نمیشه بگو 😜

باشه عزیزم 

۲ پیمانه ارد ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه روغن ۲ پیمانه شیر۳ عدد تخم مرغ  .وانیل ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری 

اول ارد با تخم مرغ میریزی بهم میزنی بعدش شکر و روغن بهش اضافه کن بهم بزن بعدش شیر و وانیل و بیکینگ پودر اضافه کن اینقدر بهم بزن تا حباب ببینی همون اول که حباب دیدی دیگه هم نزن چون اگه بیشتر هم بزنی کیکت پف نمیکنه بیادبالا .بریزیش تو ظرف بزار توی فر ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

برای کیک ساده هم دستورش اینه ک‌بخوای خامه کشیش کنی

اول چهار لیوان ارد رو با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر شه بار الک کن کنار بذار

شیشتا تخم‌مرغ و‌ یه قاشق چای خوری وانیل رو باهم زن میزنی حسابی

بعد کم کم بهش شکر اضاف میکنی(۱لیوان و نصف) باز باهمزن میزنیش تا کف کنه هرچی این مرحله ببشتر مخلوط بشه کیکت بهتر میشه

میتونی بهش اب میوه یا شیر یا اب پرتقال تازه هم اضاف کنی در حد نصف لیوان کمتر

اخرسر هم ک خواستی همزنت رو خاموش کنی نصف لیوان روغن اضاف کن (روغن زیاد با کیک مخلوط بشه پفش میخوابه)

لعدم کم کم ارد رو اضاف کن و با قاشق یا لیسک هم بزن و بریز تو قالبی ک از قبل چرب کردی و بذار تو فر

2790
2823
2791
2779
2792