2777
2789

سوالتون؟؟ 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
سوالتون؟؟ 

سلام عزیزم .

پسر من شیش روز دیگه شش ماهش تموم میشه 

از سه ماهگی مریض شد و اسهال بماند که ده تا شیر خشک بهش دادیم و کلی دکترای مختلف رفتیم تا اینکه متخصص گوارش براش شیر آلفامینو تجویز کرده که تقریبا باهاش حالش خوبه 

البته با این شیرم مدفوعش صاف و با رگه های سیاه هست اما بهتر از بقیه شیرهاست 

الان مشکلم با غذا خور شدنهآخر پنج ماهگی با آرد برنج و آب براش فرنی درست کردم که به شدت بی قرار شد تا سه روز که بهش دادم همش گریه میکرد و شب اصلا نمیخوابید قطعش کردم بعد دو روز گریه هاش اوکی شد 

ولی هر چیزی که بهش میدم بدنش واکنش نشون میده 

دیگه نمیدونم چه خاکی باید تو سرم بریزم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم ندارم 

نصب کن 

گروهی هست به اسم آلرژی به پروتیین گاوی 

خیلی کمک کننده هست 

یاد میگیری چطور غذا بپزی که حساسیتش کمتر بشه 

و اینکه خیلی از مامانا هستن با دغدغه های ما 

خیلی بهت کمک میکنه 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈
سلام عزیزم . پسر من شیش روز دیگه شش ماهش تموم میشه  از سه ماهگی مریض شد و اسهال بماند که ده ت ...

گلم پسر من حساسیتش اینجوری نبود و اگزما داشت و صورتش قرمز می‌شد م شدیددد خارش داشت جوری ک خونی می‌کرد پسرم. من شیر خودمو میدادم واسه همین دکتر بهم رژیم غذایی داد. لبنیات  قهوه تخم مرغ نوشابه ادویه ها ب جز نمک همه ممنوع. خودشم ک غذا خور شد اینارو نباید می‌خورد حتی بعدا فهمیدم ب موز هم حساسیت داره ولی خداروشکر تا یکسالگی کمتر شد و الان ک یکسال و نیمه رفع شده. برا شما ک شیر خشک میدید نمیدونم عزیزم ولی تو سایت میگفتن یه شیرخشک  مخصوص هست ولی یکم مزش تلخه اسمش نمیدونم چیه. میتونید تاپیک بزنید بپرسید. ولی اگه شیر خودتونم میدید اینایی ک گقتم رو رعایت کنید. منم خیلی اذیت شدم یکسال غذام جدا بود هم خونه هم مهمونی واقعا عذاب آور بود. ایشالا پسرتون هرچه زودتر خوب بشه حساسیتش

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

سلام عزیزم،  انگار حرف دل خودمو از زبون شما شنیدم

پسر منم همینه 

9 ماهشه هیچییی بهش نمیسازه

میگم هیچی یعنی هیچییی

فقط شیر خشک نیوکیت و اب سیب. 

صبح تا شب شب تا صبح خوراکش همین دوتاس. 

شما چکار کردین با الرژی پسرت؟ بهتر شده؟ 

یعنی بچه منم خوب میشه؟؟؟؟ 😭

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺

عزیزم پسرتون چطور شد آلرژی خوب شد

عزیزم پسرم تا حد زیادی خوب شده،
میوه تقریبا همه چیز میخوره بجز الرژنا
توت فرنگی کیوی انگور خربزه اینارو نداره بقیه میوه ها اکی هستن
اما غذا متاسفانه خیلیی محدود داره
فقط حبوبات و مرغ و برنج داره
هنوز نان گندم جو تخم مرغ لبنیات گوشت قرمز، مغزیجات نداره
ولی من راضیم با اینحال
خداروشکر میکنم همین چند قلمو ک میخوره
انقدرررر واکنشاش شدید بود حقیقتا همینام برام رویا بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺