2789
عنوان

پیرسینگ گوش/📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 37 پست
اره جفتمون بالایه گوشمون بود من تحمل درد ندارم نمیتونستم راحت بخوابم دراوردم  اگه چندم روزم تح ...

منم اصلا تحمل‌ درد ندارم 

این سه تای پایین رو ،این دوتای آخری رو ۱۰ بار بیشتر پیرسینگ شدم پس در آوردم زودی چون خیلی عفونت می‌کرد 😅

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اصلا تحمل‌ درد ندارم  این سه تای پایین رو ،این دوتای آخری رو ۱۰ بار بیشتر پیرسینگ شدم پس د ...

سه تا پایین اصلا درد نداره من کردم ولی بالا واقعا درد داره

ببین بالا چیه که میگم سه تا پایین درد نداره😅😅😅😅😅

💔🌈

سه تا پایین اصلا درد نداره من کردم ولی بالا واقعا درد داره ببین بالا چیه که میگم سه تا پایین درد ند ...

وااای 

کم کم دارم میترسم و قیدشو میزنم با این حساب 🥺😅

ولی خیلی دوست دارم غضروف و 

عمه هام انجام دادن خیلی ناز شده 

به خاطر این میخوام خودمو بزنم به اون راه که مثلا درد نداره 😅یعنی دارم خودمو گول میزنم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
سومی رو غضروف مدنظرتونه؟

ن پایین کنار هم 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

من تقریبن شبیه به عکسی که فرستادی پیرس زدم ببین زبون داخلی گوش یا همون تراگوس دردش از همش بیشتره اون دو تای بالا دردش تا یه هفته کامل میوفته میتونی روی گوشت بخوابی