2789
عنوان

پیرسینگ گوش/📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5365 بازدید | 37 پست
منم وسط گوشموانجام دادم بااون ۳تای پایین..دوتامیایینیاروخودم انجام دادم.ولی اون وسطیوبیرون بردم سورا ...

درد داشت یا نع؟اون وسطی

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
درد داشت؟ قبل و بعدش...

خیلی  دقیقا بعد اینکه انجام دادم  فکو سرم و با دست گرفتم از درد بعدشم ک ک امدم خونه نگم  نمیتونستم بخوابم دستم ب  گوشم میخورد جیغ میزدم فقط🙂الانم بعد ی سال درست خوب نشده

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درد داشت یا نع؟اون وسطی

بی حسی میزنه ولی خب زیادم نه

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

ب نظرم غضروف گوش زیاد جالب نیس پیرسینگش.حالا بازم سلیقه اییه خودم دوتا بیشتر ندارم سومیو میخام بزنم بیشتر از سه تا دگ ندوس 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
من بالای گوشمو زدم ولی دردشو نتونستم تحمل کنم روز سوم دراوردم گرفت سوراخش اما دختر داییم در نیاورد ...

از دختر دایی تونم غضروف بود؟

ب نظرم غضروف گوش زیاد جالب نیس پیرسینگش.حالا بازم سلیقه اییه خودم دوتا بیشتر ندارم سومیو میخام بزنم ...

سومی رو غضروف مدنظرتونه؟

حتی اگه نگین باشه و کله مورچه ای؟؟!

نگین و مورچه ای فقط رو غضروف و سه تا پایین جالب میشه

البته هر کی یجور سلیقه داره

اگه دوتای بالارو فعلا نزدی فکراتو بکن فقط اون غضروف تکو بزن🌺

🌷خدایا شکرت🌷
نگین و مورچه ای فقط رو غضروف و سه تا پایین جالب میشه البته هر کی یجور سلیقه داره اگه دوتای بالارو ...

نع فعلا که نزدم

ولی گفتم ببینم دوستان چه نظری دارن

سپاسگزارم بابت راهنماییت گلم🥰💜