2777
2789
عنوان

پس دوسم نداشت؟💔🙁

1530 بازدید | 218 پست

تو تاپیک قبلیم همه چی رو گفتم.اینجا

بعد از اتفاقایی که افتاد دیشب بد باهاش حرف زدم دکش کردم و به دروغ گفتم پی ام نده با کسی تو رابطم..امروز بهم کلی فحش داد و حرفو برچسب بد زد.گفت عکسا و شمارتو وقتی پخش کنم اونوقت میفهمی.بلاک کرد..به نظرتون ینی حتی یه ذره هم دوسم نداشت؟..از روبیکا بلاک کردم.از تل بهش بگم(انگار خوشت میاد یه شکایت به شکایت قبلیت اضافه شه)؟

مشکلت چی بود ک گفتی تو رابطم؟ خب خیلی محترمانه و عاقلانه جدا میشدی 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگا تاپیکاتو خوندم
بیخیال بابا.. اصلا ارزش حرص خوردن رو نداشت و نداره
اینجور آدما آدمای فیکین
هیچ غلطی نمتونه بکنه مطمئن باش، فوقش به پلیس فتا میگی

بهش فکر نکن اصلا، قول میدم کاملا یادت بره

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
ینی چون این حرفو زدم بهش فشار اومده؟

هرکی دیگه هم باشه عصبانی میشه 

اسم کارت خیانته

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نگا تاپیکاتو خوندم بیخیال بابا.. اصلا ارزش حرص خوردن رو نداشت و نداره اینجور آدما آدمای فیکین هیچ غل ...

دلم میخواد بهش بگم خاک به سرت که نفهمیدی دوستت داشتم.💔

میگم بهش اینو

نه بعد از کات کردن  من کات کرده بودم این مدت.خیانتی نیس!

چندوقت ؟

1ماه با هم بودیم ۲۲ روز کات بودیم

بازم لازم نبود اینو بگی ک طرفو خشمگین کنی

ولی نترهرکاری کنه علیه خودش کرده

و اینکه دیگه آویزون نشو تو دل و اینور اونور از همه جا بلاکش کن

دلم میخواد بهش بگم خاک به سرت که نفهمیدی دوستت داشتم.💔 میگم بهش اینو

نه نه نهههه اصلا اینو نگو فقط اوضاع ازین چیزی که هست بدتر میکنهههه

کلا اینجور اکس ها هیچ چیزی که فکر میکنن مهم نیست و اگر این پیام رو بهش بدی دلش نمیسوزه

اگرم بسوزه(ک نه)داری نقطه ضعفتو به رخ میکشی و برات ممکنه بد بشه‌‌..

خیلی محکم و جدی برخورد کن..

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>