2777
2789
عنوان

اخم کردن ب بچه

429 بازدید | 30 پست

من خیلی از جمعه تاحالا سراین مسئله ناراحتم

رفتم خونه مادرشوهرم اونم ی آدم ندیدبدیدیه

وسایل خونش مال عهدبوقه ولی بچه من ک دست میزنه ب اثاثاش،عین این تازه عروسا نگران میشه ک نکنه این وسیله رو بشکنه ی وقت موزه قبول نکنه ازش🤦‍♀️

از ادبیاتم معلومه چقدر حالم بده🥺

اگر شما بودین چ برخورد منطقی ای ازخودتون نشون میدادین لطفا راهنماییم کنید

این آدم جزو نادرترین آدمهای زبون نفهم دنیاس ب حرف هیچ‌کسی اهمیت نمیده حتی دخترش و پسرش و شوهرش

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

من وایسادم بالاسربچم اونوقت این بچه منو دعوا میکنه جالب نیس؟

یا مثلا پدرشوهرم نمیدونم بچم‌از چیه این آدم‌حساب‌میبره ی تشر ک میره بچه کز میکنه نمیدونم چرا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه وسایلش مال عهد بوق باشه چه جدید بلاخره وسایلش رو دوست داره و حساسه 

تنها نظری که اینجا منطقی هست اینه که جلوی بچه ات رو بگیری به وسایل مردم دست نزنه !!

بلاخره حساسه دیگه !

بچه ات‌ واسه شما عزیزه کاراش به چشمت نمیاد 

ولی برای بقیه اینقدر عزیز شاید نباشه که بزارن درب و داغون کنه !!!

من وایسادم بالاسربچم اونوقت این بچه منو دعوا میکنه جالب نیس؟ یا مثلا پدرشوهرم نمیدونم بچم‌از چیه ای ...

بچه ها از مرد میترسن و حساب میبرن، پسر منم اینجوریه از شوهرم حساب میبرع

کاربر قدیمیم

حالا وسایلش هرچی باشه برای خودش مهمه. بچه شما هم برای خودتون عزیز. میرید جایی کنترل کنید ک بقیه نخوان تربیت کنن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

والا من قبل از اینکه کسی به بچه ام اخم بکنه خودم مواظبم دست به وسیله ای چیزی نزنه خرابکاری نکنه ، همه روی وسایلشون حساس هستن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
حالا وسایلش هرچی باشه برای خودش مهمه. بچه شما هم برای خودتون عزیز. میرید جایی کنترل کنید ک بقیه نخوا ...

بچه من فقط ۱۸ماهشه چطوری بهش بفهمونم ک دست نزنه وقتی دارم قدم ب قدم دنبالش میرم ک خرابکاری نکنه؟

والا من قبل از اینکه کسی به بچه ام اخم بکنه خودم مواظبم دست به وسیله ای چیزی نزنه خرابکاری نکنه ، هم ...

من خودم پا ب پاش میرم ولی خب نمیشه ک دست و پای بچه ۱۸ماهه رو بست که میشه؟!

ب نظرم حق داره ،شما اگه خودتون رو وسیله هاتون حساس باشید دوست دارید یکی بیاد دست بزنه و آسیب بزنه به ...

من وسایلمو جمع میکنم بچه ۱۸ماهه چطوری میخواد بفهمه چی مهمه چی نیس خدایی منم همش دنبالشم ازاین مادرای بیخیال نیستم