2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

شرایط سختیه گلم ولی خداروشکر کن و غضه رو بزار کنار سعی کن باهاش کنار بیای به وقتی فکر کن که همشون بزرگ شدن چقدر باهم خوبن..فقط لطفا به سقط فکر نکنی چون واقعا گناه داره اونم بچته فقط تو شکمته و هنوز ندیدیش ❤️

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط سختیه گلم ولی خداروشکر کن و غضه رو بزار کنار سعی کن باهاش کنار بیای به وقتی فکر کن که همشون بز ...

دعا کن تواناییشو داشته باشم😔

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
دعا کن بدنم کشش داشته باشه اینا هنوز شیر میخورن😔

تو فکر نباش عزیزم زنداداشم بچه اولش که به دنیا اومد چهل روز بعدش دوباره باردار شد و الان خداروشکر بچه هاش سالمن وباهم بزرگ شدن خودشم. مشکلی نداره

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
دعا کن تواناییشو داشته باشم😔

داری گلم خودتو دسته کم نگیر آز بده مثبت شد برو دکتر تقویتی بهت بده که بخوری بچه هاتم اگه دکتر تایید کرد شیر خشکی کن 

تو فکر نباش عزیزم زنداداشم بچه اولش که به دنیا اومد چهل روز بعدش دوباره باردار شد و الان خداروشکر بچ ...

وای چقدر سخت😔

خدارو شکر همسرم خیلی کمک میکنه ولی بازم خیلی سخته این دوتا هم که اصلا خواب واسم نذاشتن☹️

داری گلم خودتو دسته کم نگیر آز بده مثبت شد برو دکتر تقویتی بهت بده که بخوری بچه هاتم اگه دکتر تایید ...

حتما 

مرسی از راهنماییت

وای چه باحال😍😍 امیدوارم این یکی دوقلو نشه ولی اگرم شد عیبی نداره گلم میشه دعام کنی منم مامان شم؟& ...

ایشالا خیلییی زود مامان میشی 😚

چن وقته تو اقدامی؟ 

وای چقدر سخت😔 خدارو شکر همسرم خیلی کمک میکنه ولی بازم خیلی سخته این دوتا هم که اصلا خواب واسم نذاش ...

خداروشکر همسرت کمکته..اگه خانواده هاتون نزدیکن هم میتونی کمک بگیری ازشون..من داداشم اصلاااا کمک نمیکرد ولی مامانم خیلی کمکش بود مخصوصا بچه اول پیشه خودمون بود هنوزم بیشتر وقتا پیشه مادرمه17سالشه..خونه مامانم و داداشم دوبلکسه

خداروشکر همسرت کمکته..اگه خانواده هاتون نزدیکن هم میتونی کمک بگیری ازشون..من داداشم اصلاااا کمک نمیک ...

خانواده خودم تهران نیستن ولی خانواده همسرم هستن