2777
2789
عنوان

لانه گزینییییی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 77 پست
چرا عزیزم دراصل اینجا سایت بارداری دیگه کاربرا بخاطر همین سوالای بارداری اقدام زایمان بچه داری اینجا ...

من فکر کنم اگه باردار بشم سایت رو بترکونم با تاپیک‌هام خیلی ذوق می‌کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه گرمی زیاد خوردم روغن سیاه‌دونه هم برای ماساژ شکم و رحمم استفاده کردم الان منتظر نتیجه‌ام. ...

منم استفاده میکنم روغن سیاه دونه اما تابحال تو ناف نریختم  نمیدونم بخاطر چیه سوزش ولی احتمالا چون گرمیه پوستت التهابی شده باشه پماد ان ان یا زینک اکساید بزن 

روغنو هم از ناف تا بالای واژن بزن مخصوصا سمت پهلوها که تخمدان هس خود ناف رو نزن..منم این‌ماه خودمو شوهرمو بستم به گرمی و روغن و اصلاح تغدیه و... دکترم هم لتروزول داده دعا کن دوتامونم نتیجه بگیریم منم برات یاسین میخونم 💖💖

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
من فکر کنم اگه باردار بشم سایت رو بترکونم با تاپیک‌هام خیلی ذوق می‌کنم

انشالله این ماه مثبته بیای بماهم خبربدی سال بعد این ماه نی نی رو بغل بگیری 

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
منم استفاده میکنم روغن سیاه دونه اما تابحال تو ناف نریختم  نمیدونم بخاطر چیه سوزش ولی احتمالا چ ...

انشاالله عزیزم ممنونم ازت...

شوهر من خورد و خوراکش خوبه بدیش اینه خیلی ترشی خورد این ماه فعلا نمی‌تونم چیزی بگم بهش...

انشاالله عزیزم ممنونم ازت... شوهر من خورد و خوراکش خوبه بدیش اینه خیلی ترشی خورد این ماه فعلا نمی‌ت ...

هروقت ترشی یا هرچیز سردی خورد یه چای دارچینی زنجبیلی چیزی با خرما بده بخوره ختثی کنه اونو😅

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
ان‌شاالله ولی اگه این ماه نشه خیلی ناامید می‌شم... از دکتر هم می‌ترسم آخه

ناامید چرا این ماه نشد ماه بعد خدا صلاحمونو بهتر میدونه تو تلاشتو بکن توکل بخدا خیلیا بعد چند سال باردار شدن تازه اول راهی سالی ک من اقدام ب بارداری کردم دوستمم شروع ب اقدام بارداری کرد اونم بعد سه سال دوقلو باردار شد ابان ماه دوقلوهاش بدنیا اومدن ی دختر ی پسر اونم خیلی ناامید ناراحت بود ولی بلاخره نتیجه گرفت ولی خب هنوز منم نتیجه نگرفتم،😔

از دکتررفتنم نترس ب تهش فک کن شیرینه

ان‌شاالله ولی اگه این ماه نشه خیلی ناامید می‌شم... از دکتر هم می‌ترسم آخه

اگه تصمیم به بارداری داری میتونی تاپیک منو (تشخیص بارداری از روی دمای بدن) بخونی ....من خودم مشکلی نداشتم اما همسرم کم تحرکی اسپرم خیلی شدید داشت من تونستم با روشهای تقویت غذایی و دارویی به طور طبیعی دو بار (هم بچه اول هم بچه دوم)باردار بشم

ناامید چرا این ماه نشد ماه بعد خدا صلاحمونو بهتر میدونه تو تلاشتو بکن توکل بخدا خیلیا بعد چند سال با ...

ان‌شاالله هر دومون نتیجه می‌گیریم.. من سنم کمه ۲۱ سالمه ولی شوهرم خیلی اصرار داره اون باز بزرگ تره میگه چند سال دیگه اگه بچه بیاریم حوصله‌مون نمی‌کشه فاصله سنی‌مون زیاد میشه با بچه . خیلی دوست داره با بچه‌های دیگه خیلی محبت داره من قشنگ می‌بینم چقدر منتظره پدر بشه

ان‌شاالله هر دومون نتیجه می‌گیریم.. من سنم کمه ۲۱ سالمه ولی شوهرم خیلی اصرار داره اون باز بزرگ تره م ...

انشالله عزیزم آزمایش دادین