2777
2789
عنوان

لانه گزینییییی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 77 پست
منم اصلا لک لانه گزینی ندیدم ....علائم هم مثل پریودی بود اما دیرتر از پریودی شروع شده موقع پریودی دو ...

واقعا؟ من قبل اقدام پریودی‌هام علائم خاصی نداشت منظم بود و بدون درد..‌ بعد از اقدام کمی به هم ریخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه لانه گزینی ک همه ندارن فقط واسه بعضیا نشون میده  تازه اونم روز موعد 

انشالله این ماه باردار بشی بیای تاپیک بی بی چک مثبت بزنی دلت شاد بشه منم همچنان منتظرم،🙁

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
شنبه هفته پیش ۲۴ دی... لکه بینی تخمک گذاری خیلی خفیف داشتم در حد دو قطره کوچیک

پس الان برای علائم خیلی زوده اصلا خودتو درگیر نکن استرس کل هورموناتو بهم میریزه مانع بارداری میشه دو هفته بعد از تخمکگذاری زودترین زمان ممکن برای دادن تست بارداریه تا اونروز خودتو سرگرم کن بعد یه تست هم بده انشالله که خیره و مثبته اگه نبود خدای نکرده دکتر و تغذیه و ورزش امتحان کن انشالله خیلی زود نتیجه میگیری

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
واقعا؟ من قبل اقدام پریودی‌هام علائم خاصی نداشت منظم بود و بدون درد..‌ بعد از اقدام کمی به هم ریخت.

آره معمولا بعد از اقدام پریودی بهم میریزه من توی بارداری اولم بخصوص پریودیم خیلی بهم ریخت اگه موقع پریودی درد نداشتی و حالا داری احتمال زیاد بارداری

لکه لانه گزینی ک همه ندارن فقط واسه بعضیا نشون میده  تازه اونم روز موعد  انشالله این ماه ...

وایی عزیزم ان شالله... بخدا همه تاپیک هام شده علائم بارداری و... خودم دیگه خجالت می‌کشم😂💔

آره معمولا بعد از اقدام پریودی بهم میریزه من توی بارداری اولم بخصوص پریودیم خیلی بهم ریخت اگه موقع پ ...

خدا براتون نگهش داره... نه من درد ندارم موقع پریودی فقط شکمم سنگین میشه دراز که بکشم قشنگ حس می‌کنم شکمم انگار یه چیزی توش هست بعد حدس می‌زنم پریود شدم و بعد بعله... ۵ تا ۸ روز دیگه موندم هست

منظم بخوری تخمکات آزاد نمیشن فک کنم

من این ماه گرمی زیاد خوردم روغن سیاه‌دونه هم برای ماساژ شکم و رحمم استفاده کردم الان منتظر نتیجه‌ام... بعد یه شب که می‌خواستم ماساژ بدم دو قطره توی ناف هم ریختم چند روز گذشته از اون شب ولی یکم دور ناف احساس سوزش و خارش می‌کنم

سلام روز بخیر دوست عزیزم.صبور باش تازه اول راهی.من از اول راهی ک شروع کردم چهارسال میگذره هنوز منتظر ...

انشالله بزودی تااخر امسال خدا حاجت دل هممونو بده ،😔🤲

وایی عزیزم ان شالله... بخدا همه تاپیک هام شده علائم بارداری و... خودم دیگه خجالت می‌کشم😂💔

چرا عزیزم دراصل اینجا سایت بارداری دیگه کاربرا بخاطر همین سوالای بارداری اقدام زایمان بچه داری اینجان