این سوال جاش اینجا نیس . نی نی سایتیا اگر توانایی اداره 300 میل رو داشتن اینجا نمیپلکیدن حالا ...
چرافکرمیکنی نی نی سایتیایبی پولن یا۳۰۰ندارن؟؟
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
منم رو ١٧ بود ميخواستم بخرم حس كردم بالاست مياد پايين نخريدم اخه ميدونيد ٢٤/٥ خيلي دور از ذهن بود و ...
شوهرم میگه این از وقتی سکه ۵۰۰ تومن بوده خریده نگهداشته ، براش فرقی نداره ارزونم بشع ، اما مطمن باش ارزون نمیشه ، اما خواستی بخری حتما از جای معتبر بخر ، تقلبی خیلی زیاد شده
استاتر من نزدیک ۲۲بهمن براطلاخریدمیزنم ۳۰۰دارم البته چون زمین گیرنیوردم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ولش کن اینو بابا خودش هیچی سرش نمیشه فکر میکنه بقیه مثل خودشن در باورش نمیگنجه ممکنه ز ...
دقيقا
من پارسال ميخواستم رمز ارز بخرم، خيلي گرون شده بود يه خانمي تو يكي از اين تاپيك هاي رمز ارز و بورس تو ني ني سايت نام كاربريش هم توش "مهربون" داشت فكر كنم خدا پدرشو بيامرزه با دليل و منطق منو قانع كرد نخرم
میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕
احمق استفاده از کلمه های قلمبه سلمبه بوی شیر دهنتو از بین نمیبره کوچولوو ضجه نزن بابا . تورو بابات ...
عزیزم اینجوری که مشخصه شما یه جوون خامی که تازه با پسرا دم پر شده یه چندتا جمله و کلمه یاد گرفته و فک میکنه شاخه ولی خب اشتباه میکنی اعضای نی نی سایت مثله دور وبریای شما بی ادب و عقده ای نیستن اگه راهنمایی میکنن از سر دلسوزی به هم نوعشونه همین که تو رو بابات گردن گرفته والا کار بزرگی کرده من بودم گردنت نمیگرفتم من تو زندگیم باخت ندادم خداروشکر بیام به تو .... باخت بدم بهتره کلمات و جملاتی که یاد میگیری یه جایی که مناسبشه. تمرین و تکرار کنی در این حد صدام گوشاتو کر کرده اینکه منو بچه خطاب کنی اصلا چیز بدی نیس من دوتا بچه دارم که یقیناااا اینده اشون برام خیلی مهمه و حتما سعی میکنم مثله شما عقده ای تحویل جامعه ندم :)
دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':