2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه از طلا دنبال سود باشی باید یه چند سالی رو در نظر بگیری تا سود بده منظورم اینکه نباید سر سال بفروشی طلا واسه دراز مدت خوبه ماشین صفر به نظرم بهتره هم خریدارش هس هم انگار طرح های مختلفی ثبت نام میکنه سایپا به نظرم شاهین و متاسفا نه اینکه اختلاف قیمت بازار و کارخانه زیاده و میتونی سود خوبیم بکنی قطعا اگه پولت بیشتر بود اپارتمان بهترین گزینه بود

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
اره ماشین دست دوم بخره ک نصف پولشم بره برا خرج و تعمیرش :/ اصن شماها یچیزایی میگید ادم شاخ در میاره ...

مگه گفتم ماشین اوراقی بخره که به خرج افتاده باشه؟؟؟؟

الان ماشین ۱۴۰۰ هم دست دو حساب میشه 

الان هرچی بخره سود کرده 

calm down     خودتو با اون دسته ای ک گفتم دیدی ب خودت گرفتی؟

نه عزیزم از پشت ویترین که نگات کردم اینجوری جلوه دادی !!خاله زنک البته صفات دیگه ایم انگار داری که با دقت میشه فهمید

الان تو شهرستانم فکر نکنم دیگه خونه بدن با این پول

خونه نگفتم،زمین از خونه قیمتش پایین تره،زمین حتی منطقه پایین هم بگیری کلی سود داره،تومنطقه ما زمینی بوده دوسال پیش ۴۰ تومن بود الان شده ۳۰۰،۴۰۰ تومن!!!

مگه گفتم ماشین اوراقی بخره که به خرج افتاده باشه؟؟؟؟ الان ماشین ۱۴۰۰ هم دست دو حساب میشه  الا ...

الان وقت خريد طلا هست؟ اخه خيلي بالا رفته سكه ٢٤/٥ ديروز بود

وايسم پايينتر نمياد يه مدت ديگه؟

خونه نگفتم،زمین از خونه قیمتش پایین تره،زمین حتی منطقه پایین هم بگیری کلی سود داره،تومنطقه ما زمینی ...

😞😞😞واقعا این گرونی ها تا کجا میخواد پیش بره 😭😭😭😭 همه آرزوهامون رفت زیر خاک 

ما هم مقداری پول گوشه بانک  داشتیم که هر روز بی ارزشتر میشدبعد از کلی فکر که با این پول چیکار کنیم یه تصمیم اساسی گرفتیم. یه وام هم گرفتیم و مقداری طلا گذاشتم روش.. بعدش گذاشتیم رو خونمون و یه خونه بزرگتر و بهتر خریدیم. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
الان وقت خريد طلا هست؟ اخه خيلي بالا رفته سكه ٢٤/٥ ديروز بود وايسم پايينتر نمياد يه مدت ديگه؟

اون موقع که سکه ۱۸ تومن بود به شوهرم گفتم بخر ، هی گفت حباب میاد پایین ، 😞😞😞😞 یکی از دوستاش همین دیروز رفت ۸۰۰ میلیون سکه خرید ، پول ما هم بی ارزش شد .۱۸ میلیون داشتیم  نخرید 😞😞😞 

میشه اون زیر اینقد دست و پا نزنی؟  صدات نمیاد

اگه صدام نمیومد انقدر ریپلای نمیزدی حقیر😂😂😂😂حالام هر چه سریعتر مکانو ترک کن بوی عقده ای  بودن و گندت همه ی نی نی سایتو برداشته در ضمن شما به عقل خودت نگا نکن که نمیتونی تو یه قضیه. مشورت بدی بقیه انقدر عقل دارن که بتون لااقل خوبه و بدو نشون بدن 

الان وقت خريد طلا هست؟ اخه خيلي بالا رفته سكه ٢٤/٥ ديروز بود وايسم پايينتر نمياد يه مدت ديگه؟

نه طلا پایین نمیاد تا بعد عید میگن قراره که به ۲/۵ برسه گرمی 

ببین‌ همیشه حواست به حقوق کارمندا باشه وقتی حقوق کارمندا یهو خیلی بالا میره بدون بعدش کرونیه یعنی منظقی نیس یه‌کارمند حقوقش بشه ۱۶ تومن و طلا باشه گرمی ۱/۲۰۰ 

یکی‌از راه حل ها همینه 

و اینکه توی این‌جامعه هیچوقت چیزی که گرون شده ارزون نشده یعنی شما الان طلا بخری تا سال دیگه ضرر نکردی قبل برای بلند مدت بود ولی الان حالت کوتاه مدت گرفته !!!! 

از ابان دقت کن‌دلار چقدر رفته بالا و‌چقد‌اومده پایین ؟؟ شاید روزانه هزار تومن دو‌تونن‌اومده‌پایین‌ولی یهو رفته بالا و اصلا اون‌پایین اومدنا‌کسی یادش نیس 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•