2777
2789
جالب بود..مرسی😍 توی گوگل سرچ کردم..سوگیری همونbiasانگلیسی هست..به معنی تعصب

دقیقا . درکش یذره سخته . بعد که همه ی ادما حتی اعضای خانواده رو میبینی میفهمی چقد همه حتی خودمون سوگیری داریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه . یه آدمو مثل یه ستون فرض کن . وقتی بهش مطلب جدیدی میگی این ستون اگه به طرفی خم باشه و طبق اون نظ ...

فک میکنم اگه با توجه به توضیح شما و بابرداشت وزبون خودم بخوام روشنفکری رو تعریف کنم میشه اینکه:

وقتی در مورد چیزی بدون تعصب حاصل از علایق یا طرز تفکر خودمون،فکرکنیم،روشنفکر هستیم

دقیقا . درکش یذره سخته . بعد که همه ی ادما حتی اعضای خانواده رو میبینی میفهمی چقد همه حتی خودمون سوگ ...

بله خیلی سخته..و کسایی که بتونن بدون سوگیری دیگران وعقایدشونو کنارخودشون بپذیرن،بسیار شایسته ارزش واحترامن

والا تعصب رو برای ما اینجوری معنی کرده بودن آدم میمونه تو معنیه کلمات😕

خیلی چیزا به غلط معنی شده . ولی در موضوع خواهرت میتونم بگم تعصبی نبودی . فقط آرامش خودتو حفظ کن .درسته پسر خالت خیلی ناشیانه رفتار کرد و حقشه یجوری باهاش برخورد شه که بفهمه دفعه بعد تو خوردن مشروب زیاده روی نکنه و روحیه یه دخترو خراب نکنه . ولی الان مهم تر از ادب کردن پسره روحیه دادن به خواهرته . چون اینجور چیزا معمولا ضربه بدی میزنه حتی ممکنه به جایی برسن که از خودشون بدشون بیاد